MENARIK KALI INI...*KLIK UNTUK TAHU*

Wednesday, August 27, 2014

Lama tak hapdet.



Hai peeps!

Rindu titew 200 persent keww? Hahaha lepang mau?

Aku ni ntah la apa yang bizi sangat ni. Memanjang tak sempat bukak belog. Belog sendiri tak sempat bukak, belog orang apatah lagi. Hukhukhuk.

Ritu lepas raya, adik perempuan aku kawen. So selaku kakak pengantin dah tentulah aku bizi jahhhh! pui! Hahaha. Bizi la sikit-sikit. Menyibuk sana menyibuk sini. Niat hati nak buat entri pasal wedding adik, tapi sebab rasa macam dah basi je so takyah lah eh. Pengantin pun dah balik honeymoon dah. So memang tak payahlah. Aku tepek gambo tiga pat keping dah la ye. *kongajo sangat kakak gini ye dok?.muahahaha*



Berinai


Pelamin nikah. By whom? errr sorry aku tak sempat tanya.



Hemoihhh khemah ko dik, kerlasss. Tema ku petik bintang katanyaaaa



Mak mentua iols yuhuuu. Untunglaa ada mak mentua sanggup turun kolumpo dari Perak. Sayang mak muahhss!



Pengantin. Ku cilok gambo OP. Kredit to www.lookitlove.com

Majlis resepsi. Kredit to www.lookitlove.com



Yuhuuuu geng kedok in the house! Thanks datang laling!

Famili! Siapa boleh teka apa nama budak yang buat aksi paling rare bila bergambo kat tengah tengah alam tu? Bahahaha.

Okey dah. Tu je gambo yangt dapat upload.

So setel dah wedding adik perempuan kesayangan aku. Pasni tunggu majlis Aqiqah anak diorang la pulak ye tak? Kehkehkeh.

Masalahnya laki tu ha bizi body terlampau. Selang 2 hari sibuk la tanya Nini dah ada isi ke belum, dah ada isi ke belum. Hamboiii bang, kalah mak joyah kampung sebelah nyeboknya ye.


Ok dah habis dah entri.

Daaa!

*sangat anti klimaks.heh*




4 comments:

  1. Kerlass ko khemah tema ku petik bintang tue... Hahaha.. Tp mmg superb la wedding adik ko tue Yong...

    ReplyDelete
  2. wedding yg nmpk mewah namun masih sederhana...:-)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...