MENARIK KALI INI...*KLIK UNTUK TAHU*

Wednesday, April 8, 2015

Mesti takde orang baca dah blog aku. Sobs


Rindunyaaaaaa!!

Kenapalah sekarang macam takde mood dah nak menulis di blog ni? Why why why tell me why?? Rasa malas tu kedaung sangat. Nak kata sibuk, orang lain pun sibuk ye tak. 24 jam tu kalau ikut memang tak cukup. Manusia kan memang haloba sikit. Bahaha. Ke syaitonn je yang haloba? Eh taknaklah aku jadi syaitonnirrojim. Bahahah.

Sebenarnya banyak je benda aku nak coret dalam belog peliharaan (yang dah tak terpelihara) ni. Banyak benda berlaku lately ni.

Incik suami eksiden. Sampai sekarang masih lagi dalam mc.
Adelea warded due to pneumonia. Mauk wad kena buat neb setiap 4 jam sekali tu. Jenuh.
Aidi and Adelea dua dua kena chicken pox secara relay. Lepas abang, adik pulak kena.
Aku terlanggor anjing. Anjing tak apa apa tapi kereta aku yang teruk. Nasib baik tak roboh bumper depan.

Bertimpa timpa dugaan. Banyak dosa gamaknya aku ni. Ish.

Tapi yang pasti semuanya ada hikmah. Ada kebaikan tersembunyi. Salah satunya tengok, aku hapdet belog. Kan baik tu. Bahahaha!

Wish me luck untuk dapat hapdet tiap hari macam dendulu. Aduhaiii please la hidupkan balik blog ni Yong. Sian Adelea, tak banyak cerita dia dalam blog mama. Majuk pulak anak dara tu esok.

Ok daaa!!


Eh jap,

Muahciked!

Daa!!

4 comments:

  1. haah lama tak update..kekadang memang masa menghalang..tapi bila ada masa tak ada idea kan..hehe..

    @ JEMPUT SERTAI "GIVEAWAY: RINIE BORHAN"

    ReplyDelete
  2. aku baca lah!haha semoga semuanya kembali kepada sediakala yong!

    ReplyDelete
  3. fighting!! hopefully everything will get to its shapes...

    ReplyDelete
  4. yong... byk betul entry hutang tu :p

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...