MENARIK KALI INI...*KLIK UNTUK TAHU*

Friday, April 10, 2015

Happy Birthday Incik Somi pefekteng





10 April datang lagi!

Hari ni besday incik suami pefekten iols. Tapi pepagi subuh lagi dah bercekau laki bini. Muahahaha. Biasalah kan, kalau tak bercekau tu tak bahagia kata orang. Bila gaduh gaduh manja pastu nanti berbaik baik semula terus meoowwww aummmm! gituuu. Haha.

Tahun ni tahun paling blur tak tahu nak celebrate macam mana. Hapah pun tarak planning. Incik suami pun kata takmau pape, so let it go let it go je lah. Tengoklah balik sekolah nanti kot ada idea nak masak spesel ke nak bawak makan luar ke apa macam mana nanti.

Tapi apapun semalam sempatlah aku buat bookmark sebagai hadiah kecil untuk sang suami. Nak buat lelawo kretip kretip memang idok ler. Ni tahap bookmark 10 minit siap je ni. Asal ado.



sebelum laminate and boh reben bagi efek romantik. 


10 April jugak maka genaplah Adelea Sofea 1 tahun 5 bulan. Oh kejapnya plincess mama dah beso.



apsal gambo pecah pecah ni.


Setahun 5 bulan Adelea masih belum boleh bercakap. Aku perhati adik little bit slow dalam kemahiran bahasa. Kalau dulu rasa Aidi lambat bercakap, si adik ni nampak gaya lagi lambat. Tapi mama sokey sokey je. Tiap anak tak sama kan. So jangan panik. Perkembangan lain lain macam biasalah, boleh berjalan, berlari belum lagi, gigi dah banyak geraham ada 4 kalau tak salah, makan ikut mood, menyusu kuat, tido kuat, boipren dia upin ipin, suka menonggeng, suka berjalan ngukur lantai rumah, eh macam macamlah perangai anak dara sorang ni. Kelakor je satu satu pangai. Yang paling tak tahan sekarang dah pandai silok bantal busuk mama buat rete dia sendiri. Pastu tido tutup muka dengan bantal busuk, eh bujang sangat pangai ko dik.

Okla tu je nak citer. 

Daa!




3 comments:

  1. happy birthday cik suami mu. eh adik makin comel laa :)

    ReplyDelete
  2. haha cute la adel boipren upin ipin..kikiki

    ReplyDelete
  3. awat adelia sofea ni comel sgt...hehe...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...