MENARIK KALI INI...*KLIK UNTUK TAHU*

Friday, April 11, 2014

Ko berdosa besar kalau masuk blog aku tak tinggalkan komen!

Dari semalam aku dah emo dengan satu isu ni. Tapi aku up kat fesbuk je sebab rasa macam boleh dibendung lagi. Tentiba pagi ni buat aku makin emo pulak.

Okey aku nak tanya.

Kita..kalau masuk blog orang, senyap senyap, tak tinggal komen apa semua. Itu di panggil stalker ke silent reader??

Boleh beza tak stalker dengan silent reader?

Aku memang hangin dengan sorang so called blogger ni. Dia bajet semua orang yang masuk blog dia tak tinggal komen tu stalker! Bajet ko Erra Fazira ke orang nak stalked??

Eh tolong bukak kamus cari maksud stalker boleh? Kata keje parlimen kan? Gred hebat 41 kan? Tolong pegi cari maksud stalker then bezakan..orang yang sudi masuk jengah blog ko senyap senyap tu stalker ke silent reader. Itu esaimen aku bagi ko buat.


Dah dapat jawapan?? Dah?

Okey sekarang aku nak tanya soalan lain pulak.

Adakah menjadi satu kesalahan, adakah melanggar adab etika pembaca blog jika tidak meninggalkan sebarang komen atau jejak pada setiap entri yang dia baca??

Berdosa ke?

Dosa besar ke kecik ke sedang sedang ke acaner?

Heyyy hangin aku ni. Hangin.


Orang singgah jenguk blog cabuk ko tu pun patut syukur alhamdulillah dah la. Boleh jugak naikkan rating blog. Yang ko hadap nau komen komen orang tu dah kenapa? Pegi masuk kilauan emas la..tiap tiap minggu kena komen.

Yang tak tahan tu, dah orang taknak tinggalkan komen kat blog dia, dia boleh tinggalkan komen kat blog orang dengan ayat berbunyi lebih kurang gini.

"Happy birthday to asben u senah.. psst, thanks tau visit blog kak jemah. Kak jemah boleh detect readers yang masuk blog kak jemah tapi tak tinggalkan komen"


Puiiii!!

16 comments:

  1. motippppppp....aku pun geram neh geram ..mendidih

    ReplyDelete
  2. sabor yong sabor itu silent reader bukan stalker.. ada beza tu ....

    ReplyDelete
  3. Senah pon taktahu ape masalah "so called blogger" yang sorang ni. Alahai...
    Ape-ape pon Senah redho...."takpe Tuhan ade" >.<
    Hiks.
    okbai Yong.
    And hepi besday to abah aidi & baba Mikha.
    Kihkihkih!

    ReplyDelete
  4. hai sy silent reader bukan stalker..keh3..ehh silent mane leh komen..hmm

    ReplyDelete
  5. hahahaha..gelak henjut2 lemak aku yong!adoila..dan perlukan mention "i ada sofware yang leh detect org masuk blog i"..kahkahkah...kalo ko leh detect pun dah kenapa setiap komen org ko kena gitau?

    "Happy birthday to asben u senah.. psst, thanks tau visit blog kak jemah. Kak jemah boleh detect readers yang masuk blog kak jemah tapi tak tinggalkan komen"

    perlu ke gitau senah gitu?nak senah bg pulut kuning kt jemah yg tharu senah gi blog dia tp xtingal komen?

    ok aku suka komen mcm wat entry selit kan..huahuahua... aku pun blok segala hal dh dgn dia..dan xkosa aku nak stalk dia..bkn dpt gaji pun dia bg!

    ReplyDelete
  6. hahahahahah!
    harini rating blog ko tinggi laaa yong!!
    aku super saiya setuju dgn apa yg ko tulis ni.
    tabik cikgu yong =)

    ReplyDelete
  7. Heheh...wan..kita slalu masuk blog wan utk baca entry...tp jarang sgt nk tggal komen...heheh...tp baca entry ari ni rs nk gelak guling2 pulak...ada jugak org cenggitu ek yg hadap sgt ngan komen2 org..heheh...sabaq ye mama Adelia :)

    ReplyDelete
  8. ayat tu memg boleh buat kita angin jugak !!! hihihi..
    sabar jelah...mcm2 orang skank ni.pelik2

    ReplyDelete
  9. kite silent reader awak tau yong! nak nye tauuu sape lah org tu.. kite keje parlimen gak ni huhu.. - nurul

    ReplyDelete
  10. Haha..mcm poyo pn ade..klako la..ni yg nak skodeng siapakah empunye bloh tuh..huhu

    ReplyDelete
  11. hahaha..xbole blah.. slalu org giler pangkat,giler kuasa, giler duit je..ni dah giler komen..kihkihkih...

    ReplyDelete
  12. yong.. daku ada gak stalk2 hang pasai nak amik resepi donut.tapi stalk2 buat nya idak.... maafkan daku.

    haha

    ReplyDelete
  13. Haii... sy silent reader. Bukan stalker tauu... heheh... salam kenal. :)

    ReplyDelete
  14. yong..yong..i bkn stalker tau..i silent reader sjati u..smpai trasa kkurgn klau u x update blog..siap tnye2 dlm ati mn la yong ni p smpai x update blog..kihkihkih

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum..saya pun silent reader..baru nak berjinak dengan dunia blogger..saya jumpa blog akak tentang isteri tentera tu..huhu sejak tu follow akak :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...