MENARIK KALI INI...*KLIK UNTUK TAHU*

Wednesday, April 9, 2014

Membeli hadiah besday tok laki

 Hari ni 9 April. Esok besday incik suami. =)

Dah bertambah umur pakcik tu. Uban pun dah banyak. Sikit lagi dah rupa tokwan. Haha.

So macam biasalah, bila besday orang tersayang mesti kita akan tanya hadiah apa nak kan? Aku malas dah nak surprise surprise. Laki aku tak bape nak gemor surprise ni. Jadi ada baik aku tanya terang terang. Abang nak hadiah apa, nak makan apa, nak kite pakai baju tido apa malamnya..bahahahaha!!


Tahun lepas, dia pilih henset. Samsung galaxy grand aku belikan. Kemain rege beribu jugak lah. Nasib memang tengah berduit. Kalau tak ku beli nokia tiga tiga sekupang je la. Haha.

Tahun ni pun nasib dia baik. Asal besday dia je mesti aku tengah dimurahkan rezeki. Kang bila sampai besday aku kang mesti dia sengkek. Acaner? Huhu. So besday kali ni cik abang request nak jam tangan baru.

Aku tau..laki aku ada jam idaman. Dah lama dia nak tapi rege mahal sampai beribu. Mana nak mampu. Aku pun tak mampu. Sebabkan aku ada rezeki lebih sikit sekarang, jadi bolehlah aku belikan buat adiah besday.

Moh ler bang kita ke kedai jam. Err besdaynya esok tapi hadiah dia dah claim minggu lepas lagi. Haha



Pilih bang jangan tak pilih. Dia terus tuju brand Expedition je. Memang kebanyakan mat mat tiarap suka brand ni sebab apa entahlah. Boleh masuk dalam air? Boleh guna solar? Boleh apa entahlah. Jam je pun. Boleh tengok waktu dah lah. Huhu


Pilih punya pilih...dari asal yang dia bekenan rege seribu terua tukar jadi 700 je. Huiii lega bini. Haha. Gambo jam pilihan dia dah aku delete pulak dalam fon ni. Takpelah, bukan mengkeme nak nengok pun ye tak?

Maka bergembiralah laki aku sepanjang hari itu.

Ko tengok je muka dia ni



Tak gembira ke ni?


Haha. Ok bye!

6 comments:

  1. hahahah. memang muka gembira sangat tu yong.
    kuikuikuikui.
    gile klon aidi sangat apaknye ni.
    yela nama pon apak aidi kan?
    kihkihkih.
    okbbai!

    ReplyDelete
  2. muka gembira macam aidi si amry ni hehhehehe....

    ReplyDelete
  3. bab baju tido tu boleh kopipes la soalan utk anniversary ku yg akan datang.
    bahahahaha!!!

    ReplyDelete
  4. untung yong suami terus terang... daku ni bila bday, anniversary tanya somi... u nak apa? jawab nya tanak apa2... nak beli suprise2 kang tak ikut taste dia pulakkk... jadi nya dah 2 tahun takde bday present....

    tp daku style terus terang je... kekeke

    ReplyDelete
  5. Wah...sib baik dia pilih yang bawah dari yang sepatutnya kot dia terpilih yang up lagi...ouch, pening lalat sat mak nak membayarnya. HEHEHEHE, maybe jam tu ada special kot...tahan lasak, kata mat tiarap so kene cari jam kebal gak lah kan. HEHEHHE

    happy birthday big boss =)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...