MENARIK KALI INI...*KLIK UNTUK TAHU*

Friday, July 24, 2015

Hari hari hari raya

Ehem. Testing testing (sambil ketuk mic)

Rindunya nak menaip sini. Itulah kadang aku konpius. Ada masa rasa macam nak stop bela blog dah. Tapi kekadang rasa rindu pulak. Bukan takde benda nak cerita, ada baaaaanyak cerita nak cerita setiap hari. Tapi taktau lah kenapa penyakit M aku untuk menaip tu tebal sangat. Aku syak kewujudan whatsapp, telegram, instagram bagai tu yang buat aku takdak masa nak jengah blog dah. Yes, memang salah depa, sila marah mereka. Iols tak salah. Haha

Eh uols,

Lupa pulak. Selamat hari raya!!

Dah taip karangan 1 perenggan baru ingat nak ucap selamat hari raya. Haha. Aku nak mintak maaf bebanyak andai ada salah silap. Rasa memang banyak salah ni. Ampunkan iols ye uols. Mana komen komen tak berbalas tu, ampunkan iols. Memang pangai aku ni terejal sikit tak rajin nak balas komen. Tapi aku suka baca komen korang satu satu, rasa terhibur hati.

Mana yang selalu tertunggu tunggu new entri tu (hade ke?), maaflah ye atas kemalasan aku nan satu ni. Slalu sgt sblm tido berazam, okey esok nak tulis blog, janji, mesti. Sekali bila esok tiba, malas pun sama tiba jua. Begitulah setiap hari. Uhuk uhuk.

Disebabkan lama tak update blog, skil menulis pun hilang dah. Maka saya akhiri entri ini dengan gambar gambar raya yang tak semenggah ni.

Terimalah


Ini adalah normal jika anda mempunyai anak berumur 3 ke 4 tahun. Wajib ada gambo gegor gini.


Anak anak entah mana hala. Makpak posing sekeping walauponnn gajah nau badan aku. Habis hilang badan laki iols.

Selpi pulok. Rajin pulak incik suami layan selpi reraya ni



Suka gambo ni walaupon gambo bontot saja. Haha



Petang 1 syawal, Adelea tuko uniform dah. Acara makan rumput di rumah moyang bukit gantang.



Haaaaa...ini baru elok sikit rupa bergambonya. 3rd Syawal di rumah pusaka tinggalan arwah tok dan pah iols. Very the memori tau rumah ni

Oleh yang demikian, tamatlah entri hari ni.

Harap esok ada entri lagi. 

Ahaks!




2 comments:

  1. Selamat hari raya yong..
    Ramai tema hijau tahun ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat hari raya sis azrine! Maaf zahir batin ye. Ramai tema mak ko ijau tahun ni. Hahaha

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...