MENARIK KALI INI...*KLIK UNTUK TAHU*

Thursday, November 19, 2015

Sila Jangan Beli Produk Ni Kalau...



Aku ni, lama dah dok merengek kat husben mengadu kulit muka macam hapa je sekarang. Makin kusamnya, makin berminyaknya. Kadang bersiap-siap nak pegi sekolah, baru masuk kete, enjin pun tak start lagi muka aku dah berminyak-minyak dah. Habis mekap iols. Baru 15 minit mekap, cayor mekap iols! Mana taknya, mendukung si Adel 11kg, beg 2 biji kat bahu, Aidi lagi nak dipimpin tangan sementara nak sampai ke kereta, berpeluh! Fuh Fuh! Sampai sekolah terus feeling bad mood sebab muka dah serupa tak mekap.Sobs


Sedih sangat dengan kulit muka sendiri. Bilalah nak jadi cantik macam sinderella ni? Kehkehkeh...verangan ko kan dayang senandung.


Unfortunately, Ha meh sini nak sambung citer.

Aku terbekenalan dengan 1 produk ni tau.

BB Cream Seqy Beauty.



Kalau BB cream tu memang banyak jual kat pasaran. Aku pun pernah beli and try 1 jenis BB Cream ni, tapi efek dia so so je. Tak berapa nak ummph sangat. Kulit aku masih berminyak lagi.


Semalam, BB cream Seqy Beauty ni sampai. Uiii tak sabaq ceq nak try. Baca testimoni semua kata baguih dok ada. Tak caya korang boleh baca sendiri kat SINI . Tengok testimoni semua macam wow wow wow je kan, terus tak sabar nak test kat muka sendiri.

So pagi ni terus iols pakai.

Botol kiut miut comel. Kurus kurus langsing langsing, terus feeling nak langsing macam botol BB cream tu. Kehkehkeh.

Tekstur ringan. Lebih ringan dari foundation.

Apply kat muka, langsung tak melekit. Kat tangan tak lekit, kat muka apatah lagi. Kualiti sama mcm pakai foundation cuma BB cream Seqy Beauty ni ada kelebihan ekstra lagi.

Sebabkan ni 1st try pakai and kulit muka aku sebelum ni pun memang hazabedah, so belum ada keyakinan nak pergi keje pakai BB cream Seqy Beauty semata. Hakak tepek jugak bedak dap dap gitu je dik non, takyah tetebal sangat sebab BB cream Seqy Beauty dah ada. Calit eyeliner sikit, merah merah pipi sikit, lipstik sikit, terus iols jadi macam retis uols! Kahkahkah!







lawa tak hakak nak pergi sekolah? Ahaaa


Walaupun pepagi hari dah berpeluh-peluh dah rupa pokok krismas anak dan beg beg kiri kanan, tapi muka tak berminyak. Saya suka! Saya Suka!


Aku tak sabar nak pakai lagi BB cream Seqy Beauty ni esok dan esok dan esok sampai habis sebotol. Tazabar hokey sebab katanya BB Cream Seqy Beauty ni boleh buat macam-macam.

Hilangkan bintik-bintik hitam kat muka
Hilangkan pigmentasi kulit. Selalu jadi hitam tompok-tompok kat hidung tu.
Melindungi kulit dari sinaran UV. Boleh jadikan sun block jugak.
Mengelakkan wajah berminyak sepanjang hari.
Boleh jadi foundation. So boleh say bye bye to your old foundation. Gituuuu.

Banyak lagi kelebihan BB Cream Seqy Beauty ni. Korang boleh klik SINI untuk baca.


Kepada sesiapa yang nak berkenalan lebih lanjut dengan produk produk Seqy Beauty ni, boleh ke link ni 



or boleh terjah instagram Seqy Beauty


Paling best uols boleh beli produk Seqy Beauty through their website tau. Senang baq ang. Klik klik klik masuk bakul, bayar, Takyah sesusah nak pm pm bagai. Klik link di bawah ni.




Jangan lupa tau try BB Cream Seqy Beauty. Sama sama kita pakai, sama sama kita cantik. Ceaaaa!!

Tapi kalau uols tamau kulit cantik, nak kulit kusam berminyak, sila jangan beli. Kihkihkih

Nanti lepas seminggu aku bagi testimoni lagi.

Manalah tau kot boleh jadi macam nowadenish. Auuwww!


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...