MENARIK KALI INI...*KLIK UNTUK TAHU*

Friday, May 28, 2010

ENTRI AKHIR SEBELUM BERGELAR CIK PUAN MUDA JELITA.sob sob sob..

Kehadapan pembaca-pembaca belog yang aku kasihi...

Woahahahahah.....I MISS U ALL MUAH MUAH MUAH!!!

Maafkan diriku kerna terlalu lama mengabaikan belog peliharaan ini. Owh aku sangat-sangat bizi dua tiga pat lima menjak ni. Sebelum ni bizi dengan sekolah. Tapi Alhamdulillah aku selamat abiskan praktikal aku dengan jayanya berdasarkan kiraan kotak-kotak hadiah yang aku terima dari murid-murid dan guru-guru. Huhuhu..Thanks semua!

Okey, berbalik kepada citer hari ini. Hari ni hari Jumaat, maka hari ini genap tinggal 7 hari saja lagi sebelum aku bergelar cik puan muda jelita. Hahaha..Tapi siyes weh, kepala aku serabut, pening, jiwa kacau bagai. Sungguh. Sampai satu tahap aku rasa aku dah menjelma menjadi apa bahasa kamu selalu guna tu...bridezella? gozilla? mozilla? ke apa ntah..aku konpius. Tapi itulah aku..Boleh gila pikirkan nak kawen ni. Sungguh..

Aku rasa ini last entry aku sebelum aku sampai ke situ. Walaubagaimanapun *perghhh bahasa* aku promise..ye promise ni, nampak x aku tengah angkt tangan ala-ala nk baca ikrar ni..yep, aku promise akan hapdet citer-citer tentang wedding aku after aku bergelar cik puan ayu jelita lepas ni. Promise ya dear..

Sekarang ni aku memang mahu tumpukan sepenuh perhatian jiwa dan raga kat persiapan akhir aku. Memang banyak lagi benda-benda yang tak siap yang mengganggu jiwa. Makanya izinkan aku mengundur diri buat seketika waktu dari dunia belog ini.

Buat kawan-kawan yang sama-sama bakal menjadi ratu sehari tak lama lagi..SELAMAT PENGANTIN BARU DEAR!!

Err..kawan-kawan, selama aku tak membelog ni rajin-rajinlah bersihkan semak sawang dlm belog aku ni ye. Hehehe

I'll going to mish all of u.

See u then..

Daa

9 comments:

  1. goodluck!!
    dan
    selamat pengantin baru...

    ReplyDelete
  2. tu la..lama tak jmpe u update2..

    good luck tau~! may everything go well for u

    ReplyDelete
  3. waa..Lagi seminggu...wish u Luck key dear.. n tahniah..!! hope hepi bahagia samapai keakhir nyawa.. :)

    ReplyDelete
  4. wah...lagi 7 ari je...da x lama da....selamat pengantin baru:-')

    ReplyDelete
  5. Salam,

    I read ur journey, gud luck k! Nikah date kita sama ;)

    ReplyDelete
  6. hi dear...
    selamat pengantin baru!!!

    ReplyDelete
  7. Yong! Selamat pengantin baru tau...semoga kekal didunia dan di akhirat..aminnnn...sronok kawen tau...wink*....

    ReplyDelete
  8. gud luck! i doakan semua berjalan lancar ok?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...