MENARIK KALI INI...*KLIK UNTUK TAHU*

Tuesday, June 8, 2010

DIA TERIMA NIKAHNYA.....


Alhamdulillah..............selesai sudah semuanya.





Kawan-kawan, nantikan entri edisi berepisod-episod aku ya!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
p/s: Aku kangen bangat sama dunia membelog ni.huhu...see ya!

10 comments:

  1. alhamdulillah. lepas berbagai dugaan, akhirnya Dia terima nikahnya :D

    ReplyDelete
  2. Xora...sorila tajuk entri kali ni pinjam tajuk belog kamu.huhu..

    ReplyDelete
  3. yong!!!congrats...i'm happy for you. welcome to the club :)

    ReplyDelete
  4. yong, grats! cantik tudung (vispera ye? ) anda itu..

    more pics! tak sbr

    ReplyDelete
  5. wannnn congrates!!! really happy for you =) muke beseri2 lagi tuh =P

    ReplyDelete
  6. congrats kat korang berdua..
    manis sungguh awak dlm gambr tu..

    ReplyDelete
  7. Wan, takde hal la. tiada copy right utk tajuk blog saya tu. yg penting kamu dah bernikah.. seronok sangat utk kamu! jgn lupa update ye!

    ReplyDelete
  8. Wan, takde hal la. tiada copy right utk tajuk blog saya tu. yg penting kamu dah bernikah.. seronok sangat utk kamu! jgn lupa update ye!

    ReplyDelete
  9. tahniah!! selamat pengantin baru.. =)

    ReplyDelete
  10. Hai dear! kali ni rely secara pukal la ek boleh?

    Thanks byk2 atas ucapan itu..utk Kay Kamal, Yup, itu tudung Vispera..nnt saya buat entry khas tentang tudung Vispera owait?

    Again..thanks semua yg di atas atas ucapan pengantin baru tu!

    =)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...