MENARIK KALI INI...*KLIK UNTUK TAHU*

Wednesday, July 28, 2010

BILA RINDU, TIANG LETRIK PAKAI SKIRT PUN NAMPAK MACAM AKU.

Apa perasaan kamu bila orang yang kamu sayang *lebih lagi sang suami* asik terbayang gila merindu siang malam pada kamu. Pendek kata apa yang dibuat pun asik terbayang kamu.

Rasa apa ye?

Aku rasa luluh urat sendi bila incik suami ulang kali mengadu rindu dendam kesumat suria baja hitam bagai.

Sayu sungguh.

Rasa macam sedikit berdosa sebab tak dapat berada di sisi dia saat dia perlukan aku. Sedih.

Tambah hiba bila kemaruk mabuk kepayang incik suami sudah sampai ke tahap kronik. Kata beliau bila rindu tengah menggila, di mana-mana pun dia nampak aku. Sampaikan tengok tv pun terbayangkan aku!

Wah wah wah!

Sebijik macam filem hindustan. Bila sang hero tengah syiok syiok tonton tv..dan mula berangan tentang kekasih hati. Tup tup watak heroin dalam tv bertukar wajah ke wajah chenta hati. Mula berangan menari ulala ulala berdua. Tukar baju berganti seluar. Golek-golek turun bukit. Kan selalu kan macam tu??

Hmmm..itulah yang terjadi pada incik suami aku.

Tengok tv...drama melayu je pun.

Tapi terbayang kan aku jadi pelakonnya!

Wattefish and chip??!

Agak kamu drama apa yang sampai incik suami terbayangkan aku??

Isabella lakonan Vanida Imran??

Oh sumpah la bukan. Bagai langit dengan teras bumi.

Drama Duyung Aridinata??

Pun bukan....kalau ada watak dugong dalam tu mungkin iye. Haha.

Drama apa??









Drama ini.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Gambar: google image



DOTTIE!!!


Hahaha!

Sesuwaiiiii gitu.

Lucu la kamu ni incik suami.

Siap ada wish list lagi.

Beliau mahu aku buat rambut macam Dottie tu. Katanya comel lagi kiut dan miut.

Iye ke??

12 comments:

  1. hahahah...seyes mcm ko wan..chomel sgt!! tp awas, jgn seksi gitu...ngeri aku mbayangkn..hahahah *gurau jeee*

    mmg romantik la korang ni..rindu-rinduan lagi..mood pengantin baru kan masih ada.. =)

    ReplyDelete
  2. wah.. comel sungguh!!!

    ni mmg angau tahap kronik la ni yer wan.. siannyer..

    mesti rasa 'andai ku punya sayap kau dibulan akan ku jelang' heheheh :) so sweet!!!

    ReplyDelete
  3. hahahaha
    kelakar giler
    pergi la ke labuan cikgu
    rasanya kite posting lepas raya la..sebab kpli 14 hb ogos nie..takan kite nak posting dlm bulan puasa kan..gamak sungguh mereka kalo kite posting dlm bulan puasa.huhu

    ReplyDelete
  4. Xora, yep...memang dottie.huhu.


    Ninie - idok le aku tingin pun nak pakai seksi meksi gitu..depan incik suami mungkin iye. Sila jgn bayangkan. Haha.


    Cik Fiza - zaman moden ni kena tukar lirik skit..andaiku punya duit untuk terbang..kau di labuan akan kujelang.

    pastu Dato Tony Frenandez menyampuk.."everyone can fly". hahaha.

    Shalin - btol btol btol..mmg dh kedengaran hangat kita bakalan posting lps raya.Harap2 sejurus lepas raya..hehe

    ReplyDelete
  5. motto everyone can fly to mmg classsss...

    semoga lekas2 bersama2 together gether ngan incik suami yer...

    ReplyDelete
  6. Cik Fiza, mudah-mudahan...*ini pun tgh isi form nak bli tiket p labuan ni.hehe*

    ReplyDelete
  7. haha..i gelak kuat2 mase bace entry nih..wan beshla!!

    ReplyDelete
  8. hihihi comel lah korang ni! :D

    ReplyDelete
  9. wah boleh gitu? igtkan tgk hindustan hehehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...