MENARIK KALI INI...*KLIK UNTUK TAHU*

Saturday, July 17, 2010

SOGO ADA MEGA SALE

* ini entri pendek*


Sogo tu best kan??



sumber: incik google

Gila meriah. Nampak macam ada mega sale sepanjang tahun jek.

Best kan?

Shopping Mopping, cuci mata, cuci purse sampai "bersih". Hehe.

Mesti heaven kan?

Alah...Sogo je pun, kecoh macam nak pergi shopping mopping ke Harrods nun. Ceh!

Tapi teringin la..Pembawakan budak agaknya ni. Hahaha! Tipu gila!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Tapi betul lah..

Teringin la nak pergi Sogo

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Nak pergi interview kerja kat sana.





Pembantu Juruwang.




Boleh tak?

5 comments:

  1. kadang2 rs sogo tu dah mcm mydin je kan. asyik sale manjang. tak pernah lengang dengan org. hehe...

    ReplyDelete
  2. nak jadi pembantu juruwang hubby yo?hihi..i loike dis..

    ReplyDelete
  3. Azian..btol la..memanjang asik sale. Sampai menunggu-nunggu bila time diorang takde sale. Hehehe

    Farah - pembantu juruwang hubby tu memang dah dpt dh jawatan tu..tp ni btol2 mahu mintak kerja kat sana..bosan la tanam anggur..asik tak menjadi jek. Haha..

    ReplyDelete
  4. opis saya hanya 30 langkah saja ke sogo. Kalau sale biasa tu mmg x pandangla sekarang ni.

    Tapi kalau mmber card day n Warehouse sale, pukul 10 pagi cakap kat bos ada meeting besar punya :)

    ReplyDelete
  5. Arna, bestnya opis 30 langkah jek dr sogo..paling x thn bohong bos kata ada meeting besar...besarrr punyaa!!hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...