MENARIK KALI INI...*KLIK UNTUK TAHU*

Monday, February 7, 2011

BYE BYE HUBBY..I DAH ADA BUAH HATI BARU!



Isnin already kan?

Huhu..dah jauh malam nak masuk hari Selasa baru nak buat entri tentang hari Isnin ke? Huh..lambatttt.


Monday memang selalu blues. Tambah lagi bila baru naik cuti sekolah seminggu....huuuu memang blues blues blues. Nak melangkah naik tangga nak ke kelas nun kat tingkat empat pun lutut rasa longlai semacam jek. Rasa macam nak kena sapu french oil ke hapa bagi kaki laju melangkah. Haha.


Tapi nasib baiklah hari ni takde bala petaka berlaku samada dalam kelas mahupun luar kelas. Anak murid pun semua nampak macam masih dalam blues je belaka. Yang sambut raya cina baru ni lagilah..kemain berderet sambung cuti. Yang tak sepatutnya sambung cuti pun amik kesempatan..ate 1 Malaysia katanyaaa....huh.



Kalaulah cikgu pun boleh suka suki sambung cuti kan syokkkkkkkk.....


Bolehlah aku extend masa untuk main-main dengan my buah hati terbaru sekarang ni..



WAN SHAQIL FAHIM BIN WAN MOHD FARID



baru dua minggu dah pandai posing yek kamu



The best pipi ever..saling tak tumpah macam pipi mak yong beliau. heh




gaya tido pun tak nak kalah....


Really miss him..


Mama tolonglah mama...Papa tolonglah papa..Aku sedang mabuk cinta..Muahhh! *apakah??*

3 comments:

  1. as salam
    awak, nk tnya
    baris last tu...lagu apa ek? saya selalu dgq tp x tau tajuk n penyanyi

    tq:)

    ReplyDelete
  2. Coklat Vanilla...itu lagu tajuk Muahh. Penyanyinya Suzzanne Brautigam..kalau x salah la.=)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...