MENARIK KALI INI...*KLIK UNTUK TAHU*

Thursday, March 20, 2014

Pandora vs Pandoraisamy


Pandora.

Dulu masa memula dengar nama Pandora ni aku macam erk?? Apa ni? Panda ke apa? Hahaha. Rupanya bracelet. Oooo baru pakcik tau.

Dulu idok ler aku tergila gilakan bracelet Pandora ni. Si mommycha beli Pandora pun aku jeling gitu je. Bahahahah. Gila banyak duit ko micha boleh beli Pandora. Huh

Mahal oi Pandora ni. Bracelet basic saja dah 3 4 ratus kalau tak salah. Pastu nak beli charms nya pulak. Kalau sebijik 50 hengget tahan lagi, ini rege charms sebijik antara rm150 ke rm300. Phewww!! Kalau nak beli 5 6 bijik??? Pengsan!


Image google je.

Rupanya baru tau yang ada Pandora fake kat pasaran. Rege pun jauh lebih murah. Kualiti dah tentulah lebih rendah. Aku survey rege yang fake bawah rm100 je sekali bracelet sekali charms. Charms tiruan rege serendah rm5 je. Morah kan? Haha

Jadi aku dah gila Pandora fake.

Aku takmau beli yang ori. Rasa macam tak berbaloi sebab rege mahal ribu ribu. Tapi takde value jual balik macam emas. Bagi aku baik aku beli emas terus lagi baik.

So bila dah gila Pandora fake mulalah aku gesel gesel laki. Haha.

"Abanggg...kite nak gelang rege rm100."

Dok ulang ulang la ayat tu sampai laki tanya "gelang apa?"

Haha.

Nasib baik tok laki stuju belikan. Kalau tak hentaakkkl kaki 10 1 2 aku kat umah tu. Bahahaha.

Ini gambo PAndora fake yang aku google n bekenan.



Cantik ohh!!

Aku tak suka charms banyak banyak sampai penuh gelang. Aku suka charms 5 6 bijik je. Baru nampak macam ori. Takde orang beli Pandora ori terus penuh charms satu gelang. Hehe.

So sekarang aku dah placed order dah.

Dekat siapa aku order,itu rahsia lagi. Nanti dah siap baru aku review. Kena tunggu turn oii nak dapat Pandoraisamy aku ni sebab seller tu hot sangat. Begini punya panjang line nak kena beratur. Huhu

Bersabarlah yongnana.


12 comments:

  1. pandoraisamy..hahahaha..nnti dah dpt review eh beli katne

    ReplyDelete
  2. Lawalah gelang ni!! Aku pun suka kalau ada 1 2 charm gitu jer..

    ReplyDelete
  3. hehehe. saya beli bracelet je...mahai no nak beli cam cam!

    ReplyDelete
  4. tangan sedang2 cantik pakai pandora... tangan haluih macam ranting cam tangan daku ni memang tak cantik.elok pandora harga riban2, daku pakai nampak mcm ringit2... huhu

    ReplyDelete
  5. cantik tu... nanti bagitau tau beli kat mana :)
    Jom lawat blogs saya www.happyneasy.blogspot.com...

    ReplyDelete
  6. eh2..kite pun baru place order pandoraisamy..hahaha..sama la kl beli yang ori mcm xd value..kina punya xsmpi 50iggit..tp yang yong punya gambar ni nampak lagi cun la..nmpk mcm ori..

    ReplyDelete
  7. kak... kt seller mne akak beli nie...

    ReplyDelete
  8. assalam, beli yg fake tidak sama kepuasannya dengan yg ori...begitu juga dgn jam, kita beli yg ori kerana kita tahu kualitinya.....

    ReplyDelete
  9. Salam saya ada jual macam gambar atas tu kalau berminat boleh terus ke fb saya pandora inspired atau whatsup 0183223275.tq

    ReplyDelete
  10. kami pun ada jual Pandora,ada yg replica dan ada yg gred 1:1 serupa original,mai la singgah page fb kami >> https://www.facebook.com/mizdillaonshop atau boleh whtspp kami 012.6425590 (^^)v

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...