MENARIK KALI INI...*KLIK UNTUK TAHU*

Monday, March 31, 2014

Oh My Pandorai!!


Rentetan entri sebelum ni tentang pandoraisamy..

Yeayyy!!

Pandoraisamy ku dah sampai!!



Cantik ke idok??

Design yang aku tunjuk dalam entri lepas tu dah sold out. Jadi aku pilih yang ni je lah. Aku kan tak suka charms banyak banyak, jadi cukuplah banyak ni je. Less is more kata omputeh. Ahaks!




Ewah bergaya sangat tangan gemuk aku pakai pandorai. Haha.

Ni aku beli kat instagram.

Korang search je user nama prettystation.

Tak pun search hash tag #pandorainspired. Berlambak pandoraisamy ada kat situ.

Antara seller lain yang best adalah glambysyra. Search kat ig jugak.

Ekceli aku ada order dua pandorai. Tapi satu lagi belum siap. Masih dalam waiting list. Nanti.dAh siap yang tu aku kecoh lagi kat sini k.

Ok bai!

9 comments:

  1. Knp org sk sgt psndora ni? Plik gak.. ke aku ni buta fesyen.. hihi.. yg inspired ni jnis pe? Silver ke emas putih? Luntur x? Krat x? Tetiba mcm nk jgk.. huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ieza..yg ni jenis silver.tp silver jenis apa aku pun x tanya.haha.luntur ke karat ke pun xtau lg sbb br lg beli.xdela pakai bawak mandi.pakai bila keluar je.

      Delete
  2. Yong.. pinjam sehari. hahahaha.
    cntik oiiii

    ReplyDelete
  3. sebab akak la tqah terjebak..tgk kt ig akak..haha..

    ReplyDelete
  4. cantiknye pandorai yong..haha.. ni yg rse nak rembat satu jugak ni.. hewhew

    ReplyDelete
  5. tgh menunggu pandora celup jugak ni..hehe..cantik la yong punye..

    ReplyDelete
  6. bape yong?? aku pun nak menjebakkan diri ni

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...