MENARIK KALI INI...*KLIK UNTUK TAHU*

Thursday, March 13, 2014

Testimoni Harum Malam. Aummmm!


Harum malam glamer kan sekarang? Okey, aku bukan nak meniaga okey. Aku tak jual pun Harum Malam tu. Aku pembeli. Heh.




Malu pulak nak setori. *tutupmuka*

Aku kan mak baru lepas beranak, so memang gedik la kan nak cuba produk produk malam jemahat ni. Bahahah! Okey yang belum kawen sila tekan butang X kat atas nun. Haha

Okey sambung.

Aku gedik nak beli. Maklumlah laki dah lama puasa. Huhu. Mula aku bajet nak beli Bidadari je sebab aku pernah makan Bidadari tu tahun lepas. Tu yang ter mengandung Adelea tu. Penangan Bidadari. Hahaha. So bila tengok Harum Malam je ni macam glamer je macam best je, maka aku beli. Gigih pegi cari kat kedai jamu jamu kat Labuan ni. Nak beli online macam lambat pulak rasa nak tunggu barang sampai. ;P

So bila dah beli, try makan beberapa hari sebelum keberkesanannya diuji. Heh.

Resultnya??

Malu pulak nak bagi testimoni. Hehe.

Kalau part ketat mengetat tu memang suami je la boleh bagi testimoni. Tapi takkan nak tanya direct ye dok? Kalau dah suami selang sehari ajak tido awal tu paham paham la yek. Hahaha. Korang memang suka kan nak dengor testimoni 18sx ni. Heh

Hasil lain, aku kurang rasa letih. Jarang dah aku tido petang. Kadang anak anak dua dua dah tido time petang tu, tapi aku idok ler ngantuk pulak. So aku berjagalah sorang sorang. Kang anak bangun kang baru aku nak rasa letih. Huhu.

Part bau badan harum tu aku tak berapa nak komen sebab aku tak rasa perubahan ketara sangat. Badan aku gini jugak masam bau susu. Hahaha. Apa nak buat, mak nyusu anak memang gini. Sokmo masam. Mujur laki masih mau peluk. Kehkehkeh.

Tapi kalau nak suruh aku compare antara Harum Malam dengan Bidadari, aku rasa Bidadari ummphh lagi kot. Ikutah pendapat masing masing.

Yang penting rumahtangga bahagia.

=)













7 comments:

  1. aummm aumm aummmm
    harum malam aumm aummm..
    tunggu aku habis pantang la yong yek..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dlm pantang elok mkn. Bg ketat balik. Bagi cuci rahim. Wassap me if intrested :) 01126009763

      Delete
  2. Yong..aumm..za pn mcm terpengaruh.tp xbeli lg..serabut nk pilih mna..hahaha..

    ReplyDelete
  3. napa kakmi tak leh makan eh..semacam rasa

    ReplyDelete
  4. ni makan je ke?takde masuk2kan eh?haha.nak teraiii

    ReplyDelete
  5. Saya tgh confius nk oder harum malam ke bidadari...hmmm try harum mlm dulu kot...lps habis je nk beli bidadari lak hihihi

    ReplyDelete
  6. Fenin harum mlm ke bidadari...saya ni baru lps bersalin...faham2 je la kan...hmmm

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...