MENARIK KALI INI...*KLIK UNTUK TAHU*

Sunday, July 31, 2011

GAMBAR TERBARU AKU...*aishh malu pulak rasanya*



Ada beberapa jam lagi sebelum kita semua umat Islam mula puasa.

Jadi dengan masa yang ada belen-belen sikit ni aku nak tepek laju-laju gambar terbaru aku. Gambar adalah sedikit cekci,...jadi kalau rasa tak lalu nak nengok tu cepat-cepat tutup mata ok. Heh.


Ini dia...mak buyong of the year! Ceaaaa...



Gambar di ambil ketika kandungan berusia 5 bulan 1 minggu 3 hari.


Perut membesar bagai johan nampaknya.


Majulah perut untuk baby sedunia.


Sekian.








*malu pulak tiba-tiba ^_^*

7 comments:

  1. siyes 5 bulan sebesar itu?waaaa, hebat..yna punye tummy sgt la cinonet..dah 9 bulan pun org x pasan lagi ...sedih...

    ReplyDelete
  2. Haha..itula yna, terkujat pulak tgk gambar sendiri..bsr rupanya perut i..tapi no wonder la..kata b4 preggy pun berut standard mengandung jugak.hik hik..

    ReplyDelete
  3. wow nana..
    5 bln ngan perut begitu
    takpe..takpe
    demi anak kan.. bagi dia runag cukup2
    senang nak stretching ke apa

    ReplyDelete
  4. wow,5bulan dah macam sarat tau..farah 4bulan pun masih flat lagik..makan bnyak pun nampak kecik lagi..ada yg ckp xnampak prgnant pongg..uwaaa

    ReplyDelete
  5. Hohoho..harap2 baby tidaklah terllau besar, kang jenuh pulak nak men deliver beliau ke dunia yang fana ini. huhu..

    ReplyDelete
  6. waaaaaaaaaaaaannnnnnnn!! rinduuu!! ;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...