MENARIK KALI INI...*KLIK UNTUK TAHU*

Friday, October 14, 2011

Bila Kurindu, Aku Menyebut Namamu..lalalala


Tentiba..hati meruntun-runtun rindukan budak kecik sorang ni.

Anak buah kesayangan.

Buah hati pengarang jantung Famili 1881..



Ohh rindunya pada kamu Shaqil oiiii..





Raya aritu kamu baru boleh merangkak..sekarang mesti dah boleh berjalan. Koman-koman dah boleh jalan jatuh dah. Cepat-cepat jalan, nanti Mak Yong bawak pegi kedai beli cukulat. Heh





Agagaga...comelnya dia..rasa nak geget pipi pau itu.





Sumpah..kamulah the most handsome baby dalam kalbu buat masa ni. *sambil angkat tangan serupa nak baca ikrar.heh*


Rindu sangat pada si kenit ni.

Tapi rindu lagi pada si kecik dalam tummy. Hehe.

Mengharap baby dalam perut ni secomel cousin beliau.

Sempaaaattt.


2 comments:

  1. Ala la la.. encem nyer.. tp encem mana pun anak org.. dan x se encem mana pun anak kita... Anak kita jgk yg encem di mata kita!!! betullll!!!! (hati se orang mak memang cam tu)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...