MENARIK KALI INI...*KLIK UNTUK TAHU*

Saturday, June 15, 2013

Check up 15 minggu.

Testing testing.

Nak testing hapdet blog guna note fink iols ni. Entah bape kali nak kena tekan backspace ni tak tahulah.huhu.

Hari rabu lepas, aku pegi check up baby A sekaligus bawak aidi pegi cucuk setahun setengah. Aku macam biasalaaha sehat alhamdulillah. Berat badan macam biasalah menggajah. Patutnya sebulan naik setengah kilo je, aku bantai naik sampai sekilo. Maka merasa lah kena bebel dengan misi. Hb, urine smua okey. Takde masalah. Yang tak berapa nak okey je hari isnin ni iols kena pegi minum air gula!!

Homaigadddd!

Ini memang aku tak suka. Tapi dah siapa suruh berat badan kau menggajah kan? Dah tu umur pun dah lebih 25 tahun. Jadi silalah teguk air gula itu. Harap harap takdelah sangkut kencing manis. Kalau sangkut payah oiii...ulang alik ke kk je lah nanti.

So sekarang aku kena diet.ewaaahh..diet konon.hahaha. Diet la jugak..diet dari makan fast food. Bulan lepas memang kerap sangat makan fast food. Mekdi, kfc, pizza, marrybrown, kek la apa la macam macam aku tibai.so ada 3 4 hari sebelum minum air gula ni kenalah kontrol sikit. Mujur jugak aku memang bukan jenis minum air manis.

Tu laki aku tu...cer buat ujian air gula kat dia. Mau sangkut tu. Tiap hari 3 4 gelas besar air teh o dia order.

Katanya air teh o aku bancuh sedap dalam donia. Hahahaha.

Oklah sampai sini je lah. Cubaan nak upload gambar gagal.lembbb sangat. So babai je lah.

=)

4 comments:

  1. gud luck ar yong...aku dulu sekali merasa..cukup lar tu..sampai malam tak lalu makan rase ade gula batu tersangkut kat tekak..heheh

    ReplyDelete
  2. haa diet jangan x diet.. amal dlu ada gdm. mmg seksa!

    ReplyDelete
  3. kejap je da 15 mggu yer kak...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...