MENARIK KALI INI...*KLIK UNTUK TAHU*

Wednesday, June 12, 2013

Contest Baby Ceria By http://barangbabymurah.blogspot.com/


Ehem ehem.

Bismillahirrahmanirrahim....

Ini 1st time ni nak bawak Aidi masuk contest. Neves hoi.

Jadi marilah kita baca syarat-syarat peraduan dulu.

Cekidaut!!

....................................................................................





BANNER CONTEST

Peraturan contest ::
Contest bermula sekarang!!!
12.6.2013 hingga 7.7.2013.

1.contest terbuka kepada semua golongan masyarakat malaysia tanpa mengira kaum dan bangsa.

2. Semua lapisan umur boleh join.

3. Anda cuma perlu submit gambar baby anda dalam mood yang ceria. Tak kisah samaada baby tu anak sendiri,anak saudara, atau cucu.

4. Jika anda tiada blog,anda boleh submit gambar melalui facebook. 

5. Add facebook personal saya. (Ada di sidebar). Jangan add acc fan pages saya ye..

6.Create 1album khas dengan nama "contest baby ceria by barangbabymurah.blogspot.com"

7. Di dalam album tersebut,anda diwajibkan letak banner contest(refer gambar diatas).

8. Kemudian,anda upload gambar baby anda dalam mood yang ceria dan HARUS TAG FACEBOOK saya.

9. Description gambar haruslah letak point2 berikut :-
1. Jom membeli barang baby dengan harga borong minimum 1barang di blog http://barangbabymurah.blogspot/ com

10. Anda juga harus menulis hadiah yang anda nak jika anda dipilih sebagai pemenang.

List hadiah yang ditawarkan kepada anda jika anda menang(pilih salah satu sahaja).ANDA MESTI COPY PASTE SENARAI HADIAH YANG DITAWARKAN INI DI RUANGAN CAPTION GAMBAR BABY ANDA. KEMUDIAN BARU MENTION HADIAH YANG ANDA PILIH JIKA ANDA MENJADI PEMENANG.

1.rocker fishes price newborn to todder(biru).
2. Trunki bag (pink,merah,purple,kuning,biru)
3. Ergo carrier (hitam,pink,grey,hijau,biru)
4.toys storage(pooh,cars,princess)
5.playmat mothercare(pink, lion)
6.toilet train toddler
7.elc purple with hanging toys

Sila pilih salah satu. Jika anda dipilih sebagai pemenang,saya akan hadiahkan pilihan yang anda pilih di awal contest.

111. Jika anda nak join melalui entry blog, anda harus letak title entry :: contest baby ceria by http://barangbabymurah.blogspot.com/

12. Anda harus masukkan gambar banner contest.

13. Masukkan juga gambar anak anda dalam mood ceria.

14. Anda perlu menulis di bawah gambar tersebut :- " mari membeli barang baby dengan harga borong,minimum 1barang di blog http://barangbabymurah.blogspot.com/"

15. Anda juga harus menulis hadiah yang anda nak jika anda dipilih sebagai pemenang.

List hadiah yang ditawarkan kepada anda jika anda menang(pilih salah satu sahaja).ANDA MESTI COPY PASTE SENARAI HADIAH YANG DITAWARKAN INI KE DALAM ENTRY YE. KEMUDIAN BARU MENTION HADIAH APA YANG ANDA NAK JIKA ANDA DIPILIH SEBAGAI PEMENANG.

1.rocker fishes price newborn to todder(biru).
2. Trunki bag (pink,merah,purple,kuning,biru)
3. Ergo carrier (hitam,pink,grey,hijau,biru)
4.toys storage(pooh,cars,princess)
5.playmat mothercare(pink, lion)
6.toilet train toddler
7.elc purple with hanging toys

Sila pilih salah satu. Jika anda dipilih sebagai pemenang,saya akan hadiahkan pilihan yang anda pilih di awal contest.

16. Submit kepada saya entry tersebut dengan meninggalkan link entry anda pada ruang komen di blog sweetlikekisses.blogspot.com.

17. Sama ada join melalui facebook atau blog,anda jangan lupa untuk letak nama penuh anda dan nama baby anda.

18. Hanya akan ada 2 pemenang dan 8 orang hadiah saguhati. Hanya pemenang PERTAMA yang akan dapat hadiah yang dipilih sendiri, pemenang KEDUA akan mendapat TRUNKI BAG. 8 orang saguhati akan menerima rompers ck 3in1.

19. Jika anda pasangan yang berkawen,anda dan suami boleh join secara berasingan.

19. Anda boleh ajak family anda untuk join, 1baby ada 6 7 gambar pun tetap saya terima,tapi haruslah berlainan owner blog dan berlainan owner facebook.

20. Gambar tak semestinya anak anda seorang..gambar anak anda dengan anda boleh. Dengan kawan2 dia boleh..tapi mesti makesure anak anda nampak ceria,nampak happy dalam gambar.(if dalam gambar ramai baby,tolong inform saya mana satu anak anda ye).

21. Contest terbuka kepada baby/toddler umur 6bulan hingga 5tahun.

23. Di bawah gambar banner sama ada di facebook atau di blog,sila copy paste langkah2 untuk join contest ini.

22. LETAK SEKALI TARIKH MULA CONTEST DAN TARIKH TUTUP CONTEST YE.

TARIKH TUTUP CONTEST PADA 7.7.2013.

Sebarkan...

......................................................................................................

Okey, sekarang marilah kita bertanding secara sehat ye laling laling. Aku ni memang penuh gambo Aidi dalam fon ni. Tapi banyak gambo kelako je. Gambo ceria tak banyak. Hiuhiuhiu.

Setelah ku belek belek, siap meeting bagai dengan incik suami, maka kami sepakat pilih gambar ini.




" mari membeli barang baby dengan harga borong,minimum 1barang di blog http://barangbabymurah.blogspot.com/



Ini gambar Aidi dengan mamanya. Biasalah, mama pun nak interprem, nak tayang gigi jugeekkk. Mihmihmih. Tapi sila jangan juri mama ye, juri Aidi saja cukup. Kalau juri mama sekali nanti markah mesti ada kena potong. Hahaha.


NAMA ANAK: AIDI RIZQY BIN SYAIFUL AMRY
NAMA MAMA: WAN NOR FADZLINA BINTI W. MAHADZER


Syarat pertandingan kata hadiah boleh pilih kan? 

1.rocker fishes price newborn to todder(biru).
2. Trunki bag (pink,merah,purple,kuning,biru)
3. Ergo carrier (hitam,pink,grey,hijau,biru)
4.toys storage(pooh,cars,princess)
5.playmat mothercare(pink, lion)
6.toilet train toddler
7.elc purple with hanging toys

So aku buat keputusan untuk pilih hadiah....


HADIAH PILIHAN = TOY STORAGE (POOH)


Sajaaaa daku pilih rak mainan sebab tahu mainan Aidi ni makin hari makin banyak. Bukan mamanya saja yang nak beranak ni, toys dia pun sama beranak jugak. Jadi moleklah kiranya kalau ada rak mainan satu lagi. Itu puuuunnnnn kalau menang kekdahnya. Huhuhu.

Contest ni tak payah like like vote vote ye kengkawan. Undian adalah secara profesional. Keputusan hakim adalah muktamad.

Jadi marilah...kita join contest ni. Contest bermula 12 Jun 2013 hingga 7 Julai 2013.

Lepas join contest, boleh cuci cuci mata shopping kat barangbabymurah.blogspot.com pulak. 

=)

Sebelum tutup entri, aku nak jampi lah sikit.

Fuh kanan fuh kiri
Harap harap ada rezeki 
Rezeki Aidi Rizqy.


Ewaahhhh...macam pantun pulak mentera kau ye Jemah!!

Okbai!







6 comments:

  1. Hahahahaha.. lawak2.. :) tq ye akak sbb support

    ReplyDelete
  2. kehkehkeh...i like, ni kompom markah lebih ni sbb ada mama ceria sekali dlm gmbr..hehe

    ReplyDelete
  3. good luck good luck..puhhh..ade rezki tu ..dah jampi ni

    ReplyDelete
  4. Sgt ceria....sonok eh tgk hehehhe rasa umi Qi nk ketawa sekali boleh? hehhe

    ReplyDelete
  5. Gud luck my fwen...:-) mmng ceria..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...