MENARIK KALI INI...*KLIK UNTUK TAHU*

Tuesday, June 25, 2013

Setahun sebelum mencecah 30 series.


Semalam 24 jun...hepi besedey tumi!!

Haha.tak tau lah besday ke besedey ke...sbb mlm smlm tentiba aku bad mood gara gara aidi tumpahkan nasi goreng ayam aku ke lantai.mama yg tengah lapo terus sentap dan membawa diri merajuk dalam bilik. Aidi datang dengan abahnya pujuk aku pun aku tak layan. Kesian pulak kat aidi.terngiang ngiang lagi dia tepuk tepuk badan aku sambil cakap  bahh bahhh bahhh. Dia nak panggil mama lettew tapi tetap abah jugak bunyinya.huhu.

Alah..sentap seorang mama lama mana lah kan? Bangun pagi tetap aidi jugak aku cari dulu. Heh.

So besday semalam memang takde sambutan lagi. Maklumlah..besday sehari sebelum gaji. Duit dalam wallet pun ada ngam ngam je nak sampai gaji.haha. Tapi ku tengok incik suami sempaaaaattttt la pulak dia rembat sepasang kasut untuk aidi.

Haih!!

Aidi lagi. Cemburu mama tau.


Aidi dgn kasut baru..adidas hoi.

Incik suami ni memang tak pernah belikan aidi kasut. Teman aku membeli tu adalah..tapi nama dia nak pergi membeli sorang sorang tanpa aku tu mrmang takdelah. Tentiba semalam dia call tanya size kasut aidi. Untunglaaaa..

Untuk besday gurl..cuma dapat 2 ketoi aiskrim cornetto.

Jadilaaahhh.memang aku pun dah lama tingin nak malan aiskrim.

Incik suami janji..esok dia akan bawak makan selebret besday. Esok dia off day, jadi esoklah kita sambut.


Lepas tu.....lepas tu....dia tanya pulak lagi.


"Ayang...kasut ayang size berapa?"

Ewaaahhh..ada kasut untuk mama pulak ke??

Paling neves bila dia tanya...

"Yang...handbag coach tu berapa regenya?"

Pheww!!!

Laki aku ni lupa ke dia sebenarnya dah bagi hadiah besday in advance ritu?

Okbai.





5 comments:

  1. mama majuk alahai ...sama la yong smlm daku majuk gak ...Fayel tumpahkan susu ...nangissssssss terus tido..

    ReplyDelete
  2. Alololo.. mama jangan majuk lerr. Hehehe. Doakan aje la yong dapat coach tuh. Hahaha.

    ReplyDelete
  3. hepi bfday dear :) huuuuuu taun depan kte 30'an sudahhhhhh hahahaha

    ReplyDelete
  4. omakaihh..siap tanya saiz kasut tu..get ready for new shoes..hehehehe

    ReplyDelete
  5. Ohoiii. Dapat handbag coach la x lama lagi tu...
    Terus x jadi merajuk..hihi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...