MENARIK KALI INI...*KLIK UNTUK TAHU*

Thursday, September 5, 2013

JUMBO SALE !! PRELOVED BAJU AIDI EDISI 2


Hai!

Daku nak bukak kedai lagi. *wink*

Ada customer tak? ello ello??

Haha.

Okey kali ni aku kumbar-kumbar baju-baju basahan yang Aidi dah tak muat dah. Yang penting aku jual yang masih elok je. Yang dah terkoyak ke terlubang ke terkotor ke apa aku tak jual lah yek. 

Jadi macam hari tu jugak lah. HARGA DAN SAIZ SEPERTI YANG TERTERA PADA GAMBAR.

POSTAGE = RM 7 (flat rate seluruh negara. Ewaahhh)

Jemputlah ye tinjau tinjau kot ada yang berkenan.

=)



Jumpsuit First Moment 
KOD A
Size 3-6 (cutting besar. Umur setahun pun boleh pakai lagi)
RM 8
SOLD TO KINA


Jumpsuit First Moment
KOD B
Size 3-6 (Pun sama, cutting besar)
RM 8
SOLD TO KINA



2 pcs Brand Disney.
KOD C
Size 6-12
RM8
SOLD TO ATI



Pyjamas Assign Junior
KOD D
Size 1y
RM8
SOLD TO KINA




Jumper Adidas (Bukan ori ye)
KOD E
Size 18m
RM8
SOLD TO ANIS




Sleeveless Jumper Adidas (Bukan ori)
KOD F (Biru muda) SOLD TO ATI
KOD G (Biru gelap) SOLD TO ANIS
Size18m
RM8 / sehelai



Bahagian Depan

Bahagian belakang

Hooded Jumper Adidas (Bukan Ori)
KOD H
Size 18m
RM8
SOLD TO CIKNAA




Jumper Cool Baby 
KOD I
Size 18m
RM8
SOLD TO NIZA




Sleeveless  + short pants Disney Baby
KOD J
Size 6-12
RM 8
SOLD TO NIZA



Baju takde brand. (Masih elok sebab jarang pakai)
KOD K
Size 1y
RM8



OK Baby Premium
KOD L
Size L (Lebih kurang size 1y)
RM 8
SOLD TO NIZA



Collar T-Shirt Disney
KOD M
Size 2y (cutting kecik)
RM 8
SOLD TO ANIS



Bahagian depan

Bahagian belakang

Takde brand (Beli sebagai baju raya Aidi hari tu, tapi sempit. Pakai dua kali je)
KOD N
Size 90 / 1y
RM 5
SOLD TO NIZA


Sleeveless Anakku
KOD O
Size 6-12
RM 5
SOLD TO AZNOR


Okey itu je yang ada.

Kalau berminat, laju-laju....


SMS/ WATSAPP : 012 9414881

INBOX DI FACEBOOK: Wan Fadzlina Wan Mahadzer

PLACE ORDER BY EMEL/COMMENT BOX/ COMMENT DI FACEBOOK ADALAH TIDAK DIGALAKKAN. JANGAN SALAHKAN IOLS KALAU TERLEPAS PANDANG ORDER UOLS OKEY. 

Aku guna konsep SIAPA CEPAT DIA DAPAT. Itu pun dah tak cukup kaki tangan aku nak melayan. Itu yang jadi dulu sambil layan customer sambil goreng ketiaw. Hahahaha.

Untuk pembayaran, boleh bank in terus kat salah satu akaun ini.

AKAUN CIMB: 12240066047520 (WAN NOR FADLINA BTE W. MAHADZER)

AKAUN MAYBANK: 165125232001(SYAIFUL AMRY BIN AHMAD SHAH)

Then macam biasalah, bagi details payment and details for delivery. Alah...macam tak biasa shopping online ye tak?

Hahaha.

Oh ya, baju-baju ni semua aku akan basuh bersih bersih dan iron siap-siap. Kiranya sampai kat tangan korang nanti boleh terus sarung kat badan anak. Gituuuuu.

Oh satu lagi, ada yang placed order dalam entri yang lepas tu aku tak kira ya. Untuk lebih adil, aku hanya terima order selepas aku publish entri ni sahaja. 

So....

Happy Shopping!!


=)


5 comments:

  1. huhu..sampai hati yong bru nk kuarkan baju ni..lg smart..huaaa..tgh tggu parcel yong ni..tak sabar!

    ReplyDelete
  2. goreng pisang panas nie yong
    daku xde anak lelaki plak

    ReplyDelete
  3. hai lah yong ko boleh lak buat niaga baju bajan aidi. hehehe takpe pastu kumpul duit bli baju baru next year ko jual balik baju yg ko baru beli tu...hihihihi :) aku taksempat grab....haisehhhhh!

    ReplyDelete
  4. yong, camne ko jaga baju baju ni?? nampak baru tau. pandai ko jaga yong...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...