MENARIK KALI INI...*KLIK UNTUK TAHU*

Wednesday, September 4, 2013

Kalau iols bukak kedai lagi, ada customer tak??


Alhamdulillah..

Sold out kata kau baju bajan preloved Aidi. Aku bajet-bajet buat sticky post sampai Jumaat, kalau take orang nak beli aku nak sedekah je lah. Sekali tak sampai 24 jam habis semuanya. Rezeki Aidi la tu.

Mekasih lah ye pada yang sudi membeli. =)

Insyaallah incik suami akan post baju-baju tu hari ni. Aku dah siap-siap basuh dah baju tu semua, bubuh downy banyak-banyak, siap aku iron lagi. Hoi, baju Aidi pun selama ni tak pernah aku iron sebelum simpan masuk drawer hoi. Haha.

Jadi harap-harapnya selamatlah sampai baju-baju tu ke destinasi sepatutnya.

Seronok pulak meniaga kan? Tau tau je duit beranak dalam akaun biarlah seploh hengget je pun. Haha.

Ni nak tanya ni.

Kalau aku bukak kedai lagi jual baju-baju basahan cenggini ada yang mahu tak?








Ini antaranya je lah. Adalah lagi beberapa pasang yang aku tak upload lagi. Kang upload beria beria pastu takde siapa pun mau, letih ketiak je aku nanti. Ekekekek.

Kalau ada respon positif, by weekend nanti baru aku bukak kedai.

Kalau takde yang nak, aku bungkus, lipat meja, balik tido je lah.

Hahaha.

Okla babai!


Notakakiku:  Hari Jumaat 6 September daku bukak order okey! Minggu ni mak bizi, tak sempat nak layan kastemer gituuuu.. Stay tuned!!

5 comments:

  1. yong.. nak yg mickey mouse dgn adidas tuh.. yg kelmarin tak smpt membeli.. sold out cepat benoo..

    ReplyDelete
  2. nk romper adidas sleeveless tu..haha..slambe je chop!

    ReplyDelete
  3. xpyh nk letih ketiak sgt le yong!!aku rse klu ko upload je sure ade permintaan.hahaha

    ReplyDelete
  4. salam..alaa ni lg smart baju bajannye..huhu..xpela..lain kali..

    yong,nk mntk tlg follow blog kte eh
    http://azannaradzuan.blogspot.com/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...