MENARIK KALI INI...*KLIK UNTUK TAHU*

Saturday, January 25, 2014

1st Giveaway Ctmah Rahim

1st time nak join giveaway (GA) ni oiii!

Ctmah ada buat GA.

Macam best jek, macam senang jek. Haha. GA kali ni temanya "gelagat anak dalam kereta".

Amboiii comel sangat kamu Alisha posing gitu. Berapa hantaran mau?? Haha


Hadiah pun best ha.


Empat orang pemenang dengan gambo yang paling mencuit dan menguit hati ctmah akan dapat hadiah best ni. Aku paling nak sekali termos air tu. Dah lama aku aim tapi saja takmo beli lagi. Kot menang kan? Bahahaha.

Ni ctmah..aku pertaruhkan gambo aidi yang ni.



Sebelum nak gelak ke apa silalah ketahui bahawa ini adalah kerja abahnya. Aku tak taulah ni kes terkepit ke atau saja dikepit. Haha. Nasib ko lah aidi oii.


Ada yang nak join sama ke GA ctmah ni??

Nak join kalu, sila terjah SINI

Tarikh tutup katanya 17 FEBRUARI 2014.

Fuh kanan fuh kiri. Harap harap menanglah nanti.

Bye tmah!! Ilebiu!!

4 comments:

  1. tu pakai seatbelt ke kena ikat ngan seatbelt?
    mama dia pon.
    haish!

    ReplyDelete
  2. haha!aidi tak melawan ke yong?
    anyway thanks yong. all the best yer

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...