MENARIK KALI INI...*KLIK UNTUK TAHU*

Friday, August 7, 2009

BILA AKU JADI TUNANG AMRY..

Erm..14 June 2009 adalah antara Ahad yg paling membahagiakan dalam hidup aku. Naper? Sebab aku officially booked by him!Yeay!=)

So aku nak share sdikit sebanyak pict aku masa tunang aritu..
Tarikh: 14 Jun 2009 (Ahad)
Lokasi Majlis:Padang Rengas, K.Kangsar Perak (Kg. Belah mak aku nih)
Masa: Dijadualkan kul 12 tgh hari..tp pihak laki terlewat skit..maklumla rombongan besar..hehe
suka pict ni..suka sgt hand flower tu jgk..

aku gegel kot time nih..adus..dlm video mst nampak ketara parkinson aku tuh.








antara pemandangan indah di mataku..huhu

Hasil sentuhan tgn aku yg tak bape nak kreatif ni..but its work kan?

With my Incik Tunang..Amry

Videografer aku..WanDet tu abah aku tau..huhuh

Erm...ni la antara pict majlis pertunangan aku aritu. Memang meriah..aku bajet rombongan lelaki nk mai 2,3 bijik kete jek..skali tu dia! LAPAN bijik kete datang! Mak aku dah riso tkt2 lauk tak cukup..huhu. Tp alhamdulillah..sumer berjalan lancar..meriah..makanan pun ngam2 je..Nak kata tak cukup pun tak..nak kata membazir pun tak..ngam ngam ho kata org.huhuhu..So skrg aku kna fokus pd persiapan wedding aku plk.Rangkanya dh ada la dlm kpala. Cuma nak kna edit2 bg cantik skit la..Adeh dh mcm gambo plk main edit2 dulu..hahahaha..Apo apo la jang..

2 comments:

  1. sudah berpunya..sedihnya..baru ingat nk tackle ari 2..waaaaa...kawen nnt xajak siap la..
    huhuhu

    ReplyDelete
  2. Mestilah ajak incik iqbal oii..nntkan saje utusan diraja thn depan..hehehe..Insyaallah.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...