MENARIK KALI INI...*KLIK UNTUK TAHU*

Thursday, November 11, 2010

AKU COII BETUL DENGAN ADEGAN SEPERTI NI



Pada suatu malam yang indah nian, sepasang suami isteri keluar berdating kerana si isteri telah mendapat gaji pertamanya hari tersebut. Maka haruslah berjalan berjola joli berdua dulu. Huhu.


Jalan punya jalan..akhirnya sampailah mereka berdua ke sebuah kompleks membeli dan membelah yang paling gah di bandar itu. Si isteri ni dalam kepala dah macam ada senarai khas dah nak beli apa malam tu. Kalau boleh segala benda yang boleh jual hendak dibeli, tapi sebabkan belum masuk kategori shopaholik lagi, maka si isteri men decide untuk membeli sekeping dvd yang bertajuk Lagenda Budak Setan sahaja. Ceh..


Okey sambung..


Sebabkan isteri nak beli dvd, maka haruslah seret kaki dan laki masuk ke kedai yang menjual pelbagai jenis dvd. Belum sempat kaki masuk kedai, sang suami dah mula keluarkan arahan tentera beliau..


"tak payahlah beli dvd..mahal dvd kat sini. Tengok sekali je pun. "


Dalam hati si isteri...


" huh, sukati aku lah nak beli dvd ke tokey dvd ke..aku punya duit. heh. "

Berlagak di situ. Huhu.. Alang-alang dah berlagak, jadi diteruskan jugak masuk ke kedai. Suami pun kena hangkut sama. Maka suami pun pasrah je la ikut kehendak isteri terchenta katanyerrr..


Baru setapak melangkah dalam kedai dvd, si isteri terdengar ayat ini terkeluar dari mulut suami..





" dik, cerita We Are Family ada jual tak? "



Coii!









Tadi kata mahal lah rugi lah apa lah..sekali dia paling ke depan mintak dvd. Huh!


3 comments:

  1. biasa ini kejadian
    dia sebanrnya nak
    tp malu2.

    ReplyDelete
  2. huhu..bestnyer berjoli. kami di sini pun berjoli sempena fit's bachelor party..hehehe..mis u! =)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...