MENARIK KALI INI...*KLIK UNTUK TAHU*

Sunday, November 28, 2010

MY NAME IS WAN...AND IM NOT A TERRORIST.

Ye..nama aku adalah Wan Nor Fadzlina binti W. Mahadzer. Nama timang tinggi-tinggi aku kat rumah adalah Yong. Nama timang-timang aku dalam belog adalah Yongnana. Hampir semua yang kenali aku tahu hal itu.


Tapi sejak dua tiga pat menjak lepas aku kawen ni aku seakan-akan dapat nama baru. Nama pemberian incik suami.


Elehh..nak kata nama baru tu ayang la tu..Tak pun manja mucuk intan payung gunung berapi gunung krakatoa bagai la tu. Ceh.


Ohh..kalau la nama baru tu adalah segala jenis yang disebutkan di atas, takde perlu aku nak pukul canang dalam belog. Boleh kata semua awek-awek yang punya pacar *ayattt tak hengat* pasti akan ada nama timang-timang yang bajet romantik gitu. Jadi takde heran dah.


Tapi ini masalahnya incik suami bagi aku nama yang aku tatau nak kategori sebagai romantik ke plastik ke bombastik mister loba loba ke..susah nak diklasifikasikan.


Agak-agak kamu, kalau laki kamu bagi nama timangan....


MAVELU

MABUNCA

J. TAIK *agak kekotoran sedikit nama ini.harap maaf*





dan paling tak boleh blah...







TONG GONDU!!






Nak masuk kategori mana tu??


Haih!

4 comments:

  1. xsempat nk buat tajuk post ni kak wan dah buat dulu..cittt...haahaa

    ReplyDelete
  2. wan dear, jemput ke blog sy ada tag untuk anda :)

    ReplyDelete
  3. yong, dulu sebelum kawen pun my husband pun selalu bagi nama pelik2. tp selalunya dia suke panggil dengan nama 'cinonet'
    (-_-")

    ReplyDelete
  4. suami saya panggey saya 'bucuk'..bajet die wangi sangat ler tuh..hihihi..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...