MENARIK KALI INI...*KLIK UNTUK TAHU*

Thursday, April 14, 2011

6 MINGGU SUDAH

Sekarang ni aku ada habit pelik iaitu suka bukak belog sendiri. Err dulu-dulu pun suka bukak belog sendiri, tapi selalu aku mingle-mingle kat dashboard jek, jarang nak view belog sendiri. Tapi sekarangggg...hari-hari mau!

Aummm!


Pasai apa?

Pasai aku teruja lebih nak nengok pregnancy ticker kat atas tu. Kan ada tunjuk gambar baby kan...jadi hari-hari pun aku rasa nak tengok. Yelah, nak tengok baby sendiri dalam perut ni hari-hari memang tak dapek la kan..jadi nengok ticker pun jadilah. Boleh la membayangkan rupa embrio..eh ke janin..eh ke fetus..eh aku lupa!!



Haha.



Pastu rupanya baru aku perasan, gambar kat ticker tu hanya akan bertukar seminggu sekali jek. Ceh.


Jadi memandangkan hari ni genap 6 minggu bawak isi...haruslah aku akan view belog sepanjang hari.


Teruja!


Hope baby membesar dengan sehat dan kuat sebab mama *wahhh..mama kau* minum susu anmum tiap malam dengan rakusnya.

Haha.


Sekian terima kasih

6 comments:

  1. Jaga diri, 6 minggu lagi lagi untuk melepasi 1st trimester.

    ReplyDelete
  2. salam singgah..tahniah ea.. semoga sentiasa sihat..

    ReplyDelete
  3. sweetnya.. nanti selalu la update perkmbangan 'dak kecik' tu yea

    ReplyDelete
  4. akak masa pegnen dulu tk berapa rajin nk minum susu..beli je minumnya tidak..hihi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...