MENARIK KALI INI...*KLIK UNTUK TAHU*

Wednesday, October 3, 2012

Mak Korang Baca Blog Tak?


Dulu kan, blog aku ni kan mana ada reader. Kalau ada pun boleh bilang.

Sekarang pun takdelah ramai mana pun yang baca blog cabuk ni. Tapi makin ramailah dari dulu.

Paling tak menahan...MAK BACA BLOG AKU. Haha. Kau hado?

Huhuhu..

Memula aku tak perasan tau yang mak baca blog aku sampailah satu hari tu...


"Yong, ada baca blog Nini tak? Dia ada buat entri Nini vs Yongnana."


" Kat mana mak tau?"

"Mak nak google-google blog Yong, pastu ternampak link "Nini vs Yongnana", tu yang mak baca tu."


Haaa..kau! Bukan blog aku je mak baca, blog kengkawan pun mak klik jugak tau. Tak tahan tu siap google blog anak sendiri. Tak hafal url ke mak?? Hehe.


Comel la mak.

Sebabkan esok mak nak terbang ke Labuan..jadi nak kirim sikitlah.


Esok sampai airport tolong belikan FAMOUS AMOS & ROTI GARDENIA BUTTERSCOTH ye mak?


Mak baca kan entri ni?


See u tomoro!!

=)

6 comments:

  1. comelnye mak bace blog.. heuheu

    mak kite klu nk membace kena cari spek dlu, hahaha sudahnye jd malas nk bace

    ReplyDelete
  2. hehe..sumpah comell..
    mak saya ade baca..tp kene tunggu adik2 bukak kan siap2 blog pastu baru dia bace..sebab mak tak tau nk on laptop..kekkeke..

    ReplyDelete
  3. comel jek kalau mak2 baca blog..mak kita xtau godek2 sume benda IT nih..:D

    ReplyDelete
  4. mak zaman sekarang dah moden dah!:)

    ReplyDelete
  5. hahhaha..mak ko memang sangat comel..mak aku tau aku giler blog..adik beradik aku tau aku memang kental..tapi aku tak tau derang bace ker tak...[dngn harapan derang tak akan bace] ;p
    tapi mak mertua ipau duai aku bace blog aku..!!! tu aku rase lebih malang ...!!! pantang aku shopping sikit muler ar mertua aku tanyer...berape hengget..?? adeeyyyyhh...tu aku tak pernah buat n3 keluarge kat blog aku..dan lagi aku tak pernah cerite ape saje yang laki aku hadiahkan barang pada aku...[oohh..aku harap derang tak akan bace comment aku kat n3 ko nih..] aku tak tau nak sengeh ker nak nangis...huhu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...