MENARIK KALI INI...*KLIK UNTUK TAHU*

Wednesday, October 3, 2012

Mari Kita Exchange Link Nak??


Aku baru perasan...blog aku ni dah lama nau tak "dikemas".

Gambar Aidi 26 minggu dalam perut pun dok ada lagi kat side bar. Tapi aku dah removed dah tadi. Heh.

Kalau tengok kat link blog lagilah sedih. Blogger yang dah kawin dah siap beranak pun masih ada lagi duduk bawah label "Blog Bakal Pengantin". Apakejadahnya???

Paling sedih bila aku tengok gambar profil aku. Gambar bertunaaaaaangggg uols!! Antik sangat kan gambar profil aku. Haha.

So aku decide aku nak kemaskini blog aku ni terutama bahagian link blogger-blogger ni.Aku nak letak link blog-blog yang best, yang aku suka baca dan paling penting BLOG YANG AKTIF. Kira paling cikai pun seminggu sekali dia mesti hapdet la kan baru best nak letak kat link bar.=)

Jadiiii...

Sesiapa yang rasa nak exchange link dengan aku, bolehlah tinggalkan link kat ruang komen. Tapi kalau korang tak nak letak link aku kat blog korang pun aku takde masalah. Cinta tak boleh dipaksa ye tak? Haha..takde kena mengena. Aku bukan apa, sejak-sejak dah ada memacam grup blogger kat fesbuk ni aku macam ada ramai kawan maya. Jadi adalah best kalau dapat exchange link dengan korang. Merapatkan silaturrahim giteww.

Silalah ye tinggalkan link blog memasing. Nanti aku susun cecantik kat side bar ikut kategori. Link blog yang ada sekarang aku rasa 20% je yang masih aktif dan aku suka terjah. Yang lain entahlah mana pergi...hilang begitu saja. Huhu.


Tinggalkan link ye sayangs!

21 comments:

  1. dah masuk, blog awak under SUPER MOM list tu kat blog saya hehehe

    trueny.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. jangan lupa link blog zana.. http://adieyza.blogspot.com/

    *zana dah kahwin, so jangan letak bawah bakal pengantin lak.. hahahha... gurau jer... jgn mara dear...

    ReplyDelete
  3. jangan kau pinggirkan blog aku...huhu...;p walau tak segelemet mane..tapi aku aktif hokeh..weeeeeee...

    ReplyDelete
  4. kak yong!sy dah lama jd silent reader akak,siap ltak link kat side bar wife2 army/navy/airforce...kalau sudi jemput2 la jenguk blog sy ye..;)
    http://queencasablanca.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. okay ini linknya!:D
    http://tutupmulut.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. "Aku nak letak link blog-blog yang best, yang aku suka baca dan paling penting BLOG YANG AKTIF. Kira paling cikai pun seminggu sekali dia mesti hapdet la kan baru best nak letak kat link bar.=)'

    saya tak tau saya dalam kategori mana..tapi tak kire..nak tinggalkan jugak link blog kat sini..huhu..

    ReplyDelete
  7. ni blog saya http://nourfieza.blogspot.com/..dulu saya study kat ums labuan..so bila awak cite pasal labuan saya tau..terutama "UK"...tempat shopping utama di labuan tu...haha rindu kat labuan...

    ReplyDelete
  8. yong, ni link aida ye :)

    http://aydanoseikatsu.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. jom2..ecely dh lama link dgn u :)

    http://k3hidupanlif3.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. sudi2 la jenguk blog sy..:)
    miszhafiza.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. sudi2 la jenguk blog sy..:)
    miszhafiza.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. Saya! Saya! Walaupun x se'glamour' dirimu Yongnana.. Saya tetap nak jugak tempek link kat blog ni.. huhu..

    http://someonebungakristal.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. salam...sudi2 la jenguk link sy...blog sy biase2 jer..

    http://nhrcinde.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. belog ku jua yong jgn di lupa.belog mu hari2 ku terjah. ;p
    tp haku idok ler gelamor..kikiki tp i hapdet tau, sekali smngu.ngahahah!!

    ReplyDelete
  15. Salam.. ni linknya~ www.yunysheartbeat.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. nk jugak nk jugakkkk *buat muka tak malu*hehhe

    http://ceritera-chinta.blogspot.com/

    ReplyDelete
  17. I'm your silent reader..hehe

    http://ateh114.blogspot.com/

    ReplyDelete
  18. one of ur silent reader too..suka baca blog ni sbb kamu menulis kelaka..hehe..comel je rasa :)...

    http://izanieza.blogspot.com/

    ReplyDelete
  19. yong, saye suda update seminggu skali. boleh le xchange link nah. hehe..=)

    http://adeinkushairi.blogspot.com/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...