MENARIK KALI INI...*KLIK UNTUK TAHU*

Wednesday, October 17, 2012

Sama Tak?



Dulu...masa zaman tunangan orang, aku main satu application ni.


Main gabung-gabung muka dengan tunang pastu tengok acaner muka baby yang bakal terhasil. Takde keje kan? Biasalah...zaman bertunang kan hormon gatai terlebih. Haha.


Jadi aku masukkan sekeping gambar aku. Sekeping gambar incik tunang. *masa tu tunang lah lagi kan.heh*

Kendian terhasil satu gambar baby.

Aku pernah buat entri pasal ni dulu, tapi mungkin korang tak baca sebab masa tu blog aku tak glamer. Sekarang glamer ke?? *ramai-ramai buat tangan di dada mata ke atas*


Haha.


Sekarang.. dah ada Aidi.

Jom kita tengok, sama tak muka baby yang aku dapat dari morphting.com tu dengan baby anugerah Allah ni.







Sama tak??



Hehe.

10 comments:

  1. eh eh nak sama la..cuma aidi gelap sket kot..hehe

    ReplyDelete
  2. sikit2 nk macam sama..nk try wat gk la..hihi

    ReplyDelete
  3. uih..magic! mcm nk sama skali pnadang..dua kali pndang pun sama jugak..hehe

    ReplyDelete
  4. sekarang jugak nak try application tuh..zassssssss...

    ReplyDelete
  5. tak pasal2 tertengok gambar lucahbila bukak website tuh..hahah..

    ReplyDelete
  6. mata hidung kening sama....comelllll

    ReplyDelete
  7. macam nk sama lah.aidi versi melayu lah tapi.hikhik!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...