MENARIK KALI INI...*KLIK UNTUK TAHU*

Thursday, October 18, 2012

Nak Kongsi Sikit


Aku kan, selalu sangat mengantuk petang-petang. Rasa kalau boleh tiap hari nak tido petang. Tapi dah kalau Aidi tak nak tido, camne aku nak tido kan?

Tapi kalau mata aku dah tak menahan sangat ngantuknya, aku bantai tido jek. Aku bawak Aidi masuk dalam bilik dia, tutup pintu, pastu aku tido atas tilam Aidi. Aidi?? Kau mainlah toys tu ye nak...mama nak ngorok kejap. Haha.

Kronik sangat dah kalau macam tu.

Entah macam mana satu hari tu aku terbaca tentang benda ni kat internet.






Aku tak reti lah nak explain apa kelebihan benda ni. Kang explain banyak-banyak kang nampak macam entri berbayar pulak, padahal tidaaaaaaak. Haha. Jadi aku copy paste je lah ye.

KEBAIKAN DAN KHASIAT:

  • Membantu mengimbangi hormon
  • Merangsangkan pertumbuhan sel baru/anti kedut
  • Mencantik,menghalus dan menggebukan kulit
  • Memontokkan dan menegangkan payudara serta punggung
  • Melambatkan proses penuaan
  • Merapatkan vagina dan mengeratkan hubungan suami isteri
  • Merangsangkan pertumbuhan sel baru/anti kedut
  • Mencantikkan kembali tumit kaki yang pecah
  • Mencerahkan kulit secara semulajadi
  • Memberikan tenaga
  • Membantu mengurangkan keguguran rambut
  • Melancarkan peredaran darah dalam badan
  • Mengimbangi berat badan
  • Meningkatkan daya penghadaman
  • Pengurangan sengal-sengal dan lenguh-lenguh otot






Ha..tu dia berderet khasiat dia. Terus buat aku tergoda nak cuba.

Aku beli sekotak.

Sekotak ada 10 sachet. Sehari minum 1 sachet jek. Jadi dapatlah aku try untuk 10 hari. Rasa dia macam air nescafe sikit-sikit. Sedap. Aku memang tak suka nescafe, tapi bila minum CCPP ni tekak aku kata sedap. =)

Hasilnya??

10 hari aku tak tido petang.

Sungguh.

Aku rasa macam bateri energizer je sepanjang hari. Bertenaga. Cewaaahhh!

Sebenarnya aku try minum produk ni sebelum puasa hari tu. Bila masuk bulan puasa, aku jadi lupa nak beli lagi sebab nafsu membeli juadah berbuka dan baju bajan raya lebih menguasai. Haha.

Pasal tu sekarang ni aku rasa badan aku lesu sangat. Tambah pulak bila sampai masa membizi tak henti-henti.. Kehabisan bateri dibuatnya.

So start minggu ni aku minum balik CCPP ni. Beli terus 3 kotak untuk kegunaan sebulan. So far dah 5 hari aku minum.

Rasa nak tido petang-petang makin kurang. Even sekarang ni memang aku macam kerja tak henti-henti siap pakej bawak balik kerja ke rumah, tapi aku rasa segar gitu. Tak perlulah lagi sesi Aidi main toys, mama tido. Haha.


Tapi kalau ada yang nak tanya tentang khasiat-khasiat yang lain tu..aku pun tak reti nak jawab.

Nak kata kulit aku makin cerah. Rasanya takde pun. Kulit aku memang dari kecik macam dayang senandung. Haha.

Nak kata rambut makin kurang gugur...hmmmm ye kot. Aku tengok lantai rumah takdelah penuh rambut aku dah macam dulu. Tapi mungkin jugak rambut aku dah kurang gugur sebab aku dah potong pendek rambut aku sekarang.

Kalau nak tanya efek dalaman-dalaman wanita ni...errr aku tak retilah nak komen. Itu korang kena try pastu tanya suami masing-masing. Hehe. 

Cuma itulah..kalau kamu-kamu ada problem macam aku, selalu letih, selalu ngantuk, selalu nampak lesu je macam orang tak makan 3 hari..mungkin boleh cuba CCPP ni.

Nak tau harga, dealer apa semua..rasanya boleh klik link aku bagi tu.

Aku promote lebih-lebih pun aku bukan dapat komisen. Hahaha keji tak?

Kalau korang cuba..dan ada perubahan positif pada diri...baguslah.

Tapi kalau korang cuba...tentiba datang perubahan negatif...jangan serang aku hokey.


Aku cuma berkongsi....bukan meniaga.



Daaa!!

5 comments:

  1. aah.. sy dlu pon minum ni... beli terus utk 6 bulan.. dpt murah skit.. memang betul die bg energy.. sy yg jenis ngantuk time pagi blh cergas even langsung x tido siang...cuma part khasiat2 tu x tahu la ade ke x..

    ReplyDelete
  2. sdp n mmg bgs..anis mnum masa dlm pntang lg..sbb dlm pntg kan kita asyik bjaga mlm j..sbb baby xnak tido mlm kan..so kwn anisjual, anis pun try..mmg bkesan..xd lth sgt n xd nantuk sgt...(kakak anis pgl air fauzi nawi pakai tudung..kakak anis kata asalla drg amek model cam fauzi nawi pakai tdg ni..anis gtaw la itu owner ccpp la kak oit..mlt kau over!huhu..keji btl kakak i taw..hehe)

    ReplyDelete
  3. try guna ni. tapi macam takde effect. hahaha. last2 bg mak 2 kotak. mungkin tekak tak boleh nak terima kafein bagai ni. :p

    ReplyDelete
  4. aku mnm jgk yong.sedap kan.mmg bab tidur tu setuju sgt lah! mata xmengantuk rse segar je kan.
    bab dalaman pon nth la, tp ku rasa laki ku kata bonbon ku dah mantap sket, dulu leper amat. berat sama tp bonbon aumm.kahkah!! apa punya komen la aku ni ;p!

    ReplyDelete
  5. wah, testimoni yg bagus ni... zana x pernha cuba lagi.. nnti leh la cuba kan..

    nice sharing dear!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...