MENARIK KALI INI...*KLIK UNTUK TAHU*

Monday, August 26, 2013

2nd Pregnancy: Bunga ke Bebird??


Baru balik dari appointment dengan doktor kat klinik kesihatan. Kalau kata appointment doktor tu maknanya nak kena scan la tu. So teruja itu pasti. Heh.

Dari semalam aku dah pujuk pujuk anak dalam perut ni, tolonglah tunjuk kat mama ni ha, flower ke bebird ke. Tolonglah nak. Mama dah tak boleh sabar dah ni. Huhu.

Bila sampai turn....

Dup dap dup dap jantung aku.

Sekaliiiiii....anak bertuah ni tunjuk VONTOT dia je kat mama!!

Adoilah!!

Doktor kata memang tak nampak sebab dia bagi punggung dia je kat skrin tu. Pemalu orangnya kata doktor. Aiiihhh..kalau pemalu takkan bontot tak malu nak tunjuk pulak kan? Hahaha.

Tapi comel je vontot baby. Macam roti bun je aku tengok. Hahaha.

Jadi kesimpulannya, masih tak tau gender anak.

Berahsia sangat kamu ye baby A. Mama nak pilih baju untuk kamu pun tak senang hati.

Jadi apa nak buat??

Kejap tadi aku zassss call Klinik Suria. Satu-satunya klinik yang dikatakan ada servis scan 3D 4D kat Labuan ni. Dulu masa Aidi memang takde sebiji klinik pun yang ada scan 3D 4D ni. Jadi tak merasalah. Kali ni dah ada. Aku call tadi untuk confirmkan.

Boleh datang setiap Selasa sampai Jumaat.

Jam 9.30 sampai jam 5 petang. (rehat pukul 1 hingga 2)

Fees adalah sebanyak RM80. Nak CD tambah RM10. Nak gambar tambah RM5. So total RM95. Okeylah. Standard harga Jezzlyn punya servis.

Heh. Nak jugak Jezzlyn yek.

So tunggulah.

Kalau tak esok, Khamis lah aku pergi scan lagi.

Bunga ke bebird??

Cer teka.

Hehe.

4 comments:

  1. tak nak teka..biar suprise tau.. hehhhee... :P

    ReplyDelete
  2. Yong, yg beshnye kt klinik suria tu kalo scan 4D tp tak nampak pape atau tak mcm yg kte nk dia akan caj harga 3D jep.
    Mcm haraz dlu. nk tgk gender tp dia malu nk tunjuk. dekat dua jam doktor tu ulik perut tp still tak nampak. ble bayar dia caj harga 3D. klinik Suria mmg besh.
    C.U.M.A... org sangat ramaaiiiii....

    ReplyDelete
  3. nk tgk gbr peruttt? pastu baru nk teka..
    boy kot?

    ReplyDelete
  4. teruja...malau-malu pulak baby ni...boboboi kot..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...