MENARIK KALI INI...*KLIK UNTUK TAHU*

Thursday, September 10, 2009

KERING KONTANG 2

Aku dah ada idea untuk menulis. Hehehe. Tetiba je "beliau" datang.:P

Eh nape aku ter ceria pulak ni? Aku sebenarnya berada dalam mood sedih. Tiun mood kejap.:(

Petang tadi, aku p bazaar ramadhan kat tepi balai bomba depan nun. So kalo nak pegi bazaar mestilah kena bawak duit ye tak? Kalo tak camne nak membeli dan membelah? Kecuali kalo aku p bazaar untuk berkeliaran tanpa tujuan. Huhu.

Maka aku pun bukak la purse aku (Utk maklumam purse aku dah koyak rabak. Sila kasihani aku). Ermm..cuma ada 30 hengget jek. Sedih. Nak mintak kat mak abah pun sampai dah naik segan dah. Nak mintak kat incik tunang pun segan jugak. Dah la beliau terpaksa mengorbankan ratus-ratus duit gaji beliau untuk bayar bil telepon aku. Huhu. Sah la poket aku makin kontang.

Bila la satu tiga tiga tujuh point empat satu ni nak masok ke dalam akaun aku. Tolon lah pihak-pihak yang bertanggungjawab, kasihanilah aku dan kuncu-kuncu aku kat UPSI ni. Poket kami masing-masing dah macam gurun sahara dah ni.
.
.
.
.
.
KONTANG

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...