MENARIK KALI INI...*KLIK UNTUK TAHU*

Wednesday, June 11, 2014

4 tahun yang macam astro


4 Jun datang lagi. Tapi lama dah lepas tarikh tu. Baru nak hapdet. Haha

Okeylah 4 June datang lagi.

4 tahun dah aku jadi isteri mat tiarap sorang ni. Syukur alhamdulillah masih bahagia. Ewaaahh! 

Tahun ni memang takde plan sangat untuk sambut anibeseri. 

Nak check in hotel,laki kata membazio. Umah sendiri pun dah pasang ekon,dah deco deco macam hotel watpe nak tido hotel lagi katanyaaa. Huh hotel la sangat rumah kita ni bang.

Last last decide nak keluar dating berdua. Anak anak tinggalkan kat rumah pengasuh sekejap. Bagi can mama abah dating. Heh.

Tak bape jam nak dating kami tukar plan. Hangkut la anak anak sekali. Macam tak sampai hati pulak nak tinggal anak. Ginilah bila dah jadi mak bapak. Nak tinggal anak 2 3 jam pun sedih macam hapa.

Maka marilah kita bergumbira sekeluarga.



Selfie dulu katanya.

Masa siap siap nak keluar ni kemain lama aku berteleku depan lemari mencari baju sedondon laki bini. Hoii jarang sangat nak berdondon dondon ni. Memang takde baju sedondon betul. Yang ala ala pun jadilah ye bang. 

Labuan ni macam biasalah,bukan ada apa sangat. Plannya just nak pi makan pizza sekenyang kenyangnya dan mencari la apa apa yg boleh dijadikan hadiah anibeseri. Takde seperais seperais dah tahun ni. Dah 4 tahun kita berterus terang je la. Abang nak apa,kite nak apa. Gituuuu.




Aidi tak habis habis menelaah menu. Ini sedap itu sedap semua pun dia kata sedap. Budak baru nak dapat mulut gitulah. Jap lagi meja belakang ada orang dia selamba hai hai anak orang belakang. Haha

Meh la belanja gambar pengantin perempuan pulak. Ahaks!



Aku up gambo ni kat fesbuk kemain la ha memasing memuji muji sampai kembang lubang idong pengantin. Haha. Tolonglah percaya bahawa ini semua kamera teknik. Hakak idok ler kurus seperti yang dijangkakan.  Kehkehkeh

Gambo makanan takde sebab gelojoh sangat melantak. Order macam macam sampaikan bil sikit lagi nak rm100. Makan hapa je la laki bini ni sampai rm100 kat pizza saja. Huh

Lepas makan..moh ler jenjalan cari adiah nebeseri.

Abang nak apa?

Tak tau.

Ayang nak apa?

Err pun tak tau.

Haha.

Serius tak tau nak beli apa and nak request apa. Lastly kitorang decide beli cadar je la.

Suami boleh pakai. Isteri pun boleh pakai.

Pilih punya pilih punya pilih...kami bekenan yang ni.



Mengaummm kata ko!

Hahaha.

Laki aku paling suka design ni. Safari night katanya. Layannnn!

Maka berakhirlah sambutan anibeseri. Takde kek takde candle light dinner ke apa. Just quality time bersama and i love it.

Aku berdoa moga rumahtangga yang dah 4 tahun terbina ni akan bertahan dan kekal sampai 4 abad lagi kalau boleh. Biarlah kekal kami suami isteri sampai syurga.

Macam aku cakap kat fesbuk.

4 tahun yang macam astro.
Macam macam ada
Tapi bila datang hujan ribut petir
Apapuntakbleh!!


2 comments:

  1. Hehehe...happy anniversary sayam!

    ReplyDelete
  2. Salam kenal, happy anniversary...anyway saya blogwalking kat sini, jemput datang ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer... ;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...