MENARIK KALI INI...*KLIK UNTUK TAHU*

Friday, November 27, 2009

VIDEOGRAFER ITU ABAH SAYA

Aku dah ternak blog ni hampir 4 bulan. Ada lebih kurang 65 entri dah aku bagi makan kenyang-kenyang. Siap ada yang bertuah dapat habuan istimewa. Macam-macam cerita ada dalam blog belaan aku ni. Cerita sedih, gembira, pahit, payau, masin semua ada.

Tapi...

Sikit pun aku tak pernak terpikir nak promote bisnes abah aku sendiri. Haih.

Kebetulan dalam blog ni aku banyak bagi makan entri tentang my dream wedding. Berkongsi info tentang persiapan majlis kawin dengan kamu kamu semua. Jadi tidak salah rasanya untuk aku iklankan sevices provided by WanDet Entertainment Sdn. Bhd. Kan kan?=)

Sape pulak Incik Wan Det ni? Hmmm...beliau adalah abah aku. Pekerjaan utama beliau sekarang adalah official videografer untuk majlis-majlis kawin mahupun majlis-majlis korporat. Kadang-kadang beliau jugak dapat tender untuk jadi penerbit drama-drama yang ditayangkan kat TV kamu kamu semua tu. Huhuhu.

Abah aku ni memang sangat suka mengambil gambar tak kira dalam versi video atau foto sejak dari aku kecik lagi. Sebab tu aku ada banyak sangat koleksi gambar masa kecik. Sampaikan adegan aku tengah meroyan tarik rambut dengan arwah abang pasal rebutkan cikedis pun abah ada rakam. Huhu..


masih sempat memberikan khidmat masa majlis tunang aku. =)



So dengan pengalaman lebih 20 tahun tu la abah tekad bukak satu company bernama WanDet Entertainment Sdn. Bhd. bertempat di Taman Cempaka, Ampang *dekat sgt dengan stesen LRT Cempaka*. Abah gigih merakamkan momen-momen indah pengantin tanpa kenal erti jemu. Mencuba sehabis mampu untuk beri khidmat terbaik untuk pengantin-pengantin itu.

Dan yang paling aku pasti, abah menawarkan harga yang rendah berbanding kebanyakan videografer yang ada kat luar sana. Sangat yakin tentang itu.

Jadi, kalau ada bakal-bakal pengantin yang masih tercari-cari official videografer untuk wedding kamu nanti. Janganlah segan silu untuk survey khidmat abah aku okey? Untuk diskaun yang lebih menarik, sila bagitau kamu adalah kawan Cik Wan Nor Fadzlina. Kalau nak diskaun lagi mega, bagitau la aku ni kawan baik kamu sejak dari tadika sampailah nak ke alam rumahtangga ni. Huhuhu..


Jadi..jangan segan silu untuk hubungi number ini okey?=)


Videografer itu abah aku.

1 comment:

  1. YE YE..sy pun bakal guna khidmat Wandet...ahakss

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...