MENARIK KALI INI...*KLIK UNTUK TAHU*

Thursday, March 18, 2010

HONEYMOON DITAJA

Wah, baru kejap tadi buat hapdet panjang, ni dah nak hapdet lagi. Banyak sangat citer ke cik yongnana oiii...hihihihi.

Owh aku memang gumbira teruja saat ni. Kenapakah???

Incik Tunang mau pulangkah? Owh tidak..beliau sedang berada di Tawau sekarang. Outstation untuk 2 minggu.

Abis kenapa hang gumbira hula hula ni?

Hehehehe..

tengok ni.






Honeymoon!!!!

*gatai ek*

Last week bila aku tak berpeluang pegi MATTA Fair kat PWTC memang terasa putus harapan dah nak cari pakej-pakej honeymoon ni. Kira hati ni dah berserah je la. Ada rezeki pegilah ber madu bulan bersama incik Suami *tika itu*. Kalau takde, maka ber madubulan depan TV je la. Huhu..

Incik Tunang ada cakap yang beliau teringin mahu ke Langkawi sebab beliau tak pernah jejak kaki ke pulau sumpahan itu. Maka aku dengan rela hati bersetuju even aku dah beberapa kali jugak la ke Langkawi. Tapi tentu saja pengalaman pergi dengan Incik Suami terchenta berbeza dengan perasaan pergi bercuti dengan keluarga kan? *wink wink*

Tapi sape sangka rezeki turun mencurah-curah. Sungguh tak sangka ibunda tersayang mahu menaja pakej bulan madu kami. Owh tenkiu mak!!!

Yang paling buat aku terharu bila tengok mak beria carikan flight and hotel untuk kami. Sanggup beliau duduk berteleku depan skrin laptop menunggu page loading *gara-gara berokbang btol2 bengong* untuk carikan best price untuk flight. Owh sungguh terharu.

Sudahnya kami dapat ini.



1) Tiket flight pergi balik ke Langkawi
2) Penginapan 4 hari 3 malam di Awana Porto Malai Langkawi
3) Island hoping/ Eagle feeding

Owh bestnya.

Kami akan p honeymoon pada 22 Jun 2010 dan pulang ke KL pada 25 Jun 2010. Besday aku 24 Jun dan ini bermakna tahun ni aku sambut besday waktu berbulan madu. Wahh....sronok abis ni! Tak dapat adiah pape dah pun takpe dah. Hehehe..

Teruja teruja.


Tak sabar rasanya *elemen gatal ada di situ*

Bercuti berdua bersama buah hati tercinta, menginap di hotel bintang-bintang yang selalu muncul dalam mimpi jek, berjalan-jalan keliling pulau, main-main air tepi pantai..hohohohoh..kuat berangan ye kau Yongnana!

Dah dah..stop berangan. Meluat orang baca.


Ngeh ngeh ngeh..

Seronok lagi nih.






6 comments:

  1. beshnye..

    nk ikot jugak..!!!!huhuhu..

    ReplyDelete
  2. bestnye ada org sponsor honeymoon..huhu..sape sudi sponsor saya?!

    ReplyDelete
  3. wahhh seronok lah ada yg sponsor...itu tanda mak syg bangat sama anak dia... :)

    ReplyDelete
  4. adui ai bestnyeh! my hubby pun teringin nak gi langkawi nuu so saye pun ngikutkan je la padahal nak 3, 4 kali gak gi sana. bln 6 ni kot. hiks

    ReplyDelete
  5. wah samala tmpt honeymoon kt!!hehe..sy i/allah ke sana bln 7 nnti..

    br perasan award beautiful blogger tu..hehe..tq dear :D

    ReplyDelete
  6. gatal? takpe.. saya sokong sifat kegatalan bersama suami sendiri.. ihiks... :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...