MENARIK KALI INI...*KLIK UNTUK TAHU*

Sunday, June 13, 2010

EPISOD 5: GAMBAR DARI OP

Kelmarin sedang aku dok ralit belek-belek facebook aku terjumpa gambar-gambar kawen aku yang di snap oleh OP!

hOOYEHHH!!

Dan aku pun apalagi...tanpa segan dan silunya terus grab.

Lepas dan grab baru aku mintak izin kat OP nak amik gambar-gambar tu. Boleh? =)

Biarpun gambar tak banyak, ada 6 keping je pun, tapi aku tetap nak tepek kat sini. Hope kamu-kamu tak muntah ijau la hari-hari tengok gambar kawen aku jek. Memang gini la perangai pengantin baru yang berjauhan dengan sang suami. Takde keje lain nak buat melainkan facebooking, blogging, surfing dan bermacam-macam ing ing yang senagkatan dengannya. Huhu..

Ops sudah melalut. Sebelum lalutan *wujud ke word tu* aku makin panjang berjela, mari kita zaasss gambar-gambar dari lensa kamera sang OP.


Layannn...
.
.
.
.
.
.
.
.


postur badan aku tak cantik langsung. Bongkok...tegak la sikit cik kak oii...*sayangnya semua dah terlambat.huhu*



Aishhh..aku memang betul-betul segan time ni. Ni 1st time incik suami peluk aku lepas kami dinikahkan..aishhhhh! *malu*



Gambar bawah pokok depan rumah...pokok apa akupun tatau. Rendang je dan ada banyak juntai-juntai..Pokok apa ek?


Jauhnya suami saya........eh ada ayam sesat plak dalam pics ni. Nampak tak? hihi..



Sebelum ni tak merasa ada lelaki merayu melutut kat aku camni..nasib la abg OP suruh incik suami posing gini..merasa la jugak walau hanya dalam gambar. Hahaha..



Kamu tinggi sangat wahai incik suami sampai saya kena melangut tinggi untuk pandang kamu. Haih!




Sekian saja gambar-gambar prelude dari abg OP. Tunggulah sebulan dua lagi Insyaallah gambar dari OP akan siap sepenuhnya..


Daaa!!






Koleksi cerita kawen yang lain:


Episod 1: Beberapa hari sebelum detik itu
Episod 2: Majlis nikah itu
Episod 3: Bersanding
Episod 4: Gambar luar pintu

4 comments:

  1. wana!!!~ sungguh sweet kamuu yaa!!~ congrats..,.sorry lamabat wishhh....tak perasannn update awakk....:D semoga berkekalan selamanya k...cepat2 timang baby..he3

    ReplyDelete
  2. elya, thanks so much! cepat timang baby???hehehe..aminn..

    ReplyDelete
  3. Thanks cik belle! Owh lupa, tahniah ats pertunangan indah kamu..=)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...