MENARIK KALI INI...*KLIK UNTUK TAHU*

Monday, June 21, 2010

EPISOD 13: VISPERA SI TUDUNG IDAMAN

Vispera si tudung idaman.

Ingat lagi tak tajuk entri tu??

Sila klik sini untuk baca balik entri tu.

Sesungguhnya entri tu la yang telah memberi rezeki untuk aku bergaya sekaligus perasan cantik dengan tudung gojes. Huhu.

Sungguh..memang cantik. Bila aku bejalan-jalan ke belog Vispera, mesti hati ni akan tesenyum sendiri sambil mulut tak henti-henti sebut

"wahhhhhhh"


selang bape saat


"Fuyooooo"

Selang bape saat lagi..


Ah kamu bayangkan la apa lagi perkataan kagum yang lain. Hehe.

Memang cantik koleksi-koleksi Vispera. Manik-manik pada tudung jangan cakap la.

Penuh. Cantik tentunya.

Jadi apa lagi yang boleh aku cakap bila aku terpilih untuk memakai tudung Vispera itu selain dari memanjat syukur yang amat sangat. Puan Vispera *Kak Hawa* pun sangatlah baik. Melayan tiap karenah aku dengan sabar. Thanks Kak Hawa!

Untuk tudung nikah aku, aku takdelah request bagai-bagai. Aku pun takde pikirkan mahu rekaan terbaru ke apa ke. Yelah, Vispera nak taja tudung pun dah seribu rahmat dah. Takkan aku nak banyak songeh pulak kan?

Makanya aku cuma request warna tudung jek.Design tudung aku setuju je dengan apa yang Kak Hawa recommend kan. Asal nampak cantik pada mata aku sudah cukup.

Dan hasilnya.
.
.
.
.
.
.
.
Ala...kamu-kamu dah tengok dah pun kan? Tapi tak kira, aku nak tepek jugak lagi. Haha
.
.
.
.
.
.
.



Aku suka gila dengan anak tudung putih tu. Awning dia memang terbabomm! Selesa..Kak Hawa buat khas ikut bentuk muka. Itulah kepakaran Vispera...yang susah kita nak jumpa kat pereka lain.





Tengok, muka aku masa nikah nampak lebih suwit *haha* banding dengan muka masa kenduri besar. Aku rasa faktor utamanya adalah tudung aku. Atau lebih tepat lagi awning tudung aku. Awning tudung masa nikah ni lebih peribadi berbanding awning tudung masa kenduri besar. Siapa setuju angkat tangan???


Haha. Gambar sedikit blur sebab aku crop melampau sangat kot. Cantik tudung Vispera. Cuma aku regret sikit sebab tak kemaskan tudung kat bahagian dada tu. Nampak komot-komot..tak kemas. *ini bukan salah Vispera ya..salah aku.huhu*


Keseluruhannya...aku memang suka bangat tudung nikah aku.Siap sayang lagi. Aku akan simpan tudung tu sampai bila-bila. Kalau ada yang nak beli pun aku tak mau jual. Nak pinjam maybe boleh. Haha.


Kepada b2b yang mahu khidmat Vispera untuk tudung atau veil nikah kamu, dengan pantasnya sila klik link kat bawah ni.


KOLEKSI VISPERA

Kalau nak emel pun boleh..ini emelnya:

koleksivispera@gmail.com

Nak sms pun boleh jugak. Ini numbernya:

0125881550 (Kak Hawa)


Sebagai penutup entri, layankan gambar sang pengantin berposing ala-ala model majalah pengantin. Haha *Huh..takde maknanya*
.
.
.
.
.
.



Gila gergasi pengantin ni

9 comments:

  1. yeah... tudung yang u pakai tu sangat cantik..!!

    ReplyDelete
  2. lawa la tudung jenis cam nie...sesuai je awak pakai..:-)

    ReplyDelete
  3. btol!!setuju,...puan vispera mmg buat tudung and veil ikot muke kiter and design pun boleh tahan cantiknye!!~:D

    ReplyDelete
  4. Farah, Acik Gee, Elya - 3 kali setuju tentang kecantikan tudung vispera!hehehe..

    ReplyDelete
  5. Farah, Acik Gee, Elya - 3 kali setuju tentang kecantikan tudung vispera!hehehe..

    ReplyDelete
  6. sgt cantik.. kn dgn org yg pakainye.. hehehe.. to pengantin comel.. harap x terlambat utk syaz ucapkan.. "selamat pengantin baru.. semoga berkekalan sehingga ke akhir hayat.. ~amin~"

    ReplyDelete
  7. Ms Syaz - thanks a lot! Since inai masih di ajri kira masih blom lambat..hahaha..thanks ya!

    ReplyDelete
  8. comelnye penganting tu..'selamat pengantin Baru"

    ReplyDelete
  9. Shawls & amp - thanks...err kamu jual shawl n pashmina ke?pasti akan singgah site kamu.. Thanks ya singgah jenguk2 sini..hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...