MENARIK KALI INI...*KLIK UNTUK TAHU*

Thursday, January 6, 2011

PERMAINAN SUAMI ISTERI




Satu hari tu aku bosan sangat kat rumah. Tengok TV sudah, dengar radio sudah, main fesbuk sudah, membelog sudah tapi tetap dilanda boring keamatan.


Mungkin incik suami dah lama perhati, jadi beliau pun kasihan. Lalu diajaknya main satu benda. Terus aku setuju.


Best betul aktiviti ni. Tak sangka pulak incik suami mahu ofer diri.


Nak cakap banyak pun tak de guna. Baik aku tunjuk gambar je hasil permainan kami hari tu.



Kenal tak siapa ni? Haha




Feeeewiitttt! Cun abis! Bini siapa lah ni. Ahaks!




Lagi satu..



Omaigod!!!!! Pengsan!!



Haha. Sekian sahajalah permainan kami laki bini petang itu. Sumpah tak mau main lagi. Tobat!

16 comments:

  1. homaigot!

    kahkahkah..

    memula ingat awek cun mana la. kihkih..
    pengsan jugak..

    ReplyDelete
  2. Tajuk suspens semacam.... Ingat main aper...

    ReplyDelete
  3. Hahaha..cun gak eh kalau suami di bedak, letak eyeshadow, pakaikan lipstik..cuma misai tu yang tak menahan..kalo cukur habis lagi cun kot..

    anyway, sporting tul suami yong tu.

    ReplyDelete
  4. Makkk aiiii... mata tipah tertipu... pasal la tak berope YongNana.. teringat masa kami masih berdua dulu.. inilah antara game nye.. tapi tak teringat la pulak nak amik gambar.. cuba lah wat facial kat en hubby kamu.. sampai ari ni akak kena facial dia sebulan sekali..

    ReplyDelete
  5. Makkk aiiii... mata tipah tertipu... pasal la tak berope YongNana..
    teringat masa kami masih berdua dulu.. inilah antara game nye.. tapi tak teringat la pulak nak amik gambar..
    cuba lah wat facial kat en hubby kamu.. sampai ari ni akak kena facial dia sebulan sekali..

    ReplyDelete
  6. dari tepi mmg serius nampak cm aweks... bila pusing depan nampak kumis tu kantoi hehehehehe

    ReplyDelete
  7. adeh...husband ke...serius...cam pompuan sejati

    ReplyDelete
  8. omaigod..omaigod..ingatkan siapa tadi..*pengsan* mati2 ingat awek mana la td..huu.huuu(",)

    ReplyDelete
  9. kihkih, asben kita konfem xnak!

    ReplyDelete
  10. saya gelak besar hari nih..hahaha!bestnya suami isteri sporting..sporting btol la hubby yong nih...mmg da xder kejer la kn?!

    ReplyDelete
  11. yong...1 family aku gelak tgok gmbo laki ko neh,,,boleh msuk ratu cantik.....hahahahah

    ReplyDelete
  12. ha ha ha...sporting sesangat...sakit perut nengoknya

    ReplyDelete
  13. ya allah, kejap nk imagine ape la gaya nye kalau laki den diajak main permainan ni. ha ha..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...