MENARIK KALI INI...*KLIK UNTUK TAHU*

Monday, January 17, 2011

SECARA RASMINYA..AKU ADALAH MAK YONG.


Alhamdulillah...

Adik ipar aku, Ina dah selamat melahirkan seorang baby lelaki yang comel lagi kiut serta miut malam semalam. Jam berapa lahirnya aku tak pasti, adik aku sms inform semuanya dah selamat pun aku tak sedar..sudah ter kiok kong melena. Haha.


Jadi hari ni aku nak presenting gambar anak buah aku yang very the latest one.




Tadaaa!!!




Yes.


Itu memang anak buah aku.


Tengok pipi beliau pun dah boleh tahu.


Welcome to the world cayangku!

3 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...