MENARIK KALI INI...*KLIK UNTUK TAHU*

Sunday, February 17, 2013

Lagi projek Aidi.

Aidi ni kan, baaaanyak betul projek dia tau.

Lepas satu..satu..lepas satu..satu. Geleng kepala je kadang aku tengok.

Ini projek dia di pagi Ahad nan indah lagi permai.




Entah apa yang dia pikir time ni. Dia terbalikkan semua moto. kereta, and push walker dia lepas tu..entahlah apa dia buat ni. Mama pun tak tau nak bagi nama apa. Haha. Aku perati je dari tepi, tengok akal dia.

Lama-lama dia projek projek tak jadi kot, dia tinggalkan semua sepah-sepah gitu, pastu main kat hall pulak.

Ini pulak projek baru.



Urut dada je mampu uolss.

Anak bijak memang cenggini. Minda ni ada je benda nak pikir, nak buat. Aku fikir positif je lah. Kalau anak pasif sangat pun tak elok jugak kan? So biarlah anak-anak kita teroka dunia ni.

Tapi kalau sampai memanjat meja kaca ni memang aku tegahlah. Bahaya oooi.

Aku ganti dengan panjat sofa.

"Aidi.....turun sayang. Jangan panjat meja tu..bahaya. Meh kita panjat sofa meh. Sini best, mama ada."

Kedek kedek dia turun and datang kat mama nak panjat sofa puleeekkkk.

Anak....anak....

8 comments:

  1. hehehe..seronok kan tgk gelagat n akal budak2 nie..hehehe...ila pun sama...seronok tgk anak..macam2 dia buat..hehe..xper..maknanya diaorg byk fikir.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau projeknya mmg safety xpe jgk..ini byknya projek semua buat mama luruh jantung. haha

      Delete
  2. Hi..

    Budak memang suka menyepah.. takleh tengok benda kemas.. huihui. Kalau dah sepah.. baru puas hati.. pastu cari tempat lain lak untuk disepahkan.. bertabah jela.. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang..bertabahlah je la kita jadi tukang kutip toys depa. Huhu

      Delete
  3. haha..comelnye aidi panjat meja tuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe..kalau mamanya terleka sikit boleh je dia panjat sampai atas. Tapi selalunya gagal lah misi dia ni sebab mamanya selalu tegah.

      Delete
  4. dah ala aksi stuntman ni...atau dia terikut nengok fear factor?

    tak gite cik aidi????

    ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak tau lah ni dia terpengaruh tengok apa...citer ganas2 dah banned pun gini jugak jadinya. Kalau mama allowed tgk otromen bagai xtaulah...huhu.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...