MENARIK KALI INI...*KLIK UNTUK TAHU*

Tuesday, February 26, 2013

Preloved baju bajan Aidi....




Ini adalah baju-baju lama Aidi dari dia newborn. 

Banyak jugak rupanya.

Baju-baju ni semua aku dah sedekahkan pada sorang anak murid aku. Keluarga agak susah, adik beradik ramai, paling penting budak tu ada adik kecik umur bulan-bulan, lelaki. Elok sangatlah kan.

Jadi aku sedekahkah je lah.

Harap-harap dapatlah membantu mana yang patut.

Aidi memang tak pakai dah baju-baju, topi-topi, bonnet, mitten booties ecetra ecetra tu semua dah. Baju sedia ada sekarang pun banyak dan aku rasa akan bertambah setiap bulan. Hehe.

Untuk adik Aidi akan datang???

Takpelah.....untuk adik Aidi nanti mama beli yang baru. Kesian pulak kalau anak seterusya seterusnya pakai semua barang 2nd hand abang long dia. Lagipun, setiap anak ada rezekinya masing-masing.

Insyaallah.






3 comments:

  1. setuju tuh..setiap anak ade rezki masing-masing..kalau hannah ade adik nanti pun, nak beli jugak yang baru untuk die..haha statement untuk kaki shopping mak die ni..wakakaka..

    ReplyDelete
  2. hihihih tu la.. kekdg rs kesian.. utk yg 2nd mmg topup baru jgak.. sebab kesian pkai yg 2nd hand

    ReplyDelete
  3. Eeaah yer ar..betul gak kate ko tu..kesian lak si adik..huurrmm..aku pon nk buat sesuatu la....:-)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...