MENARIK KALI INI...*KLIK UNTUK TAHU*

Tuesday, February 19, 2013

Pregnant umpama Relay 400 meter kata ko!

Hai..

Nak share ni, aku bakal mendapat seorang lagi anak buah. Wife adik lelaki aku pregnant again. Weeehooo!!  Si Shaqil pun dah big boy. Dah turn 2 dah pun Januari lepas. So memang elok sangatlah kalau dapat adik lagi.

Bila sorang dah mula berbadan dua, mulalah mama dok psstt psssttt pssstt bertanya.."orang sana nun takde apa-apa lagi ke??"

Ohoi!!

Kita ikut turn la ye. Main pass pass baton gitu.. Ahaks!

Tapi memang ye, dalam famili aku ni memang acara mengandungkan diri umpama larian relay 400 meter.

Januari 2011...Sakinah (yang pregant sekarang) bersalinkan Shaqil.


Shaqil...senyum lebar dia nak dapat Adik.

Selang 2 bulan, aku pulak mengandungkan Aidi.

Disember 2011...aku lahirkan Aidi.


Aidi...pun dah big boy. Tapi aku tak rasa dia dah ready nak ada adik. *alasaaaaaannn.haha*


Januari 2012...Kazen kesayangan si Tira Miss U pulak start ngandungkan Akid.

Oktober 2012..Tira Miss U bersalin.



Akid..makin lama makin stylo. Nak adik keww?? Haha

Januari 2013....Sakinah pregant lagi.

Insyaallah Oktober 2013 Sakinah akan bersalin. Pastu kita tunggu...

Siapa antara aku dengan Tira Miss U akan terima "baton" dari Sakinah.

Ewaaahhhhh!!



7 comments:

  1. yong la dulu..hihi..
    comel pulak main pas pas baton ;)

    ReplyDelete
  2. aidi nak adik..tgok dia senyum tu..ada gaya seorg abang!..haha =)

    ReplyDelete
  3. ewah..apelagi yong? terima jela baton tu...boleh diet buang lemak skit :)
    hahahahah!

    ReplyDelete
  4. Heheh...ko amik jer lah baton tuh... aidi pon dah mcm abg2 aku nengok nyer...;p

    Sedap jer soh2 org pegnan kan..sndiri pon tak ready lg....hewhew..

    ReplyDelete
  5. hehehe.. sambut baton cepat.. kui3..

    ReplyDelete
  6. Tula..preggy ni mcm jangkit2 kn...hehehe!

    ReplyDelete
  7. Ok, baru bace pos ni, yong. Lambatnye la haiiii..... Bz le katekan... Tny akid nak adik ye? Sabar nak oi.... Tggu akid tiop lilin atas kek 2 kali, mcm abg shaqil ok. Hehe... Moge2 family kite sentiase dilimpahkan rezeki... Eh, cop! Apsal pengantin baru x masok dlm waiting list pas baton ni? Hehe.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...