MENARIK KALI INI...*KLIK UNTUK TAHU*

Saturday, March 30, 2013

Sampai peluk sofa katanya.


Fuuuhhhhh Haaaaaaaa...

Melepaskan nafas yang panjang seperti yang cikgu PJK ajar dulu. Kehkehkeh. Iols dah selamat membawa pulang Aidi ke rumah kami yang terchenta ini. Legaaaaa....

Rumah tak lagi sunyi sepi.

Hidup tak lagi bosan.

Paling gembira dah tentulah incik suami...lama hoi dia tak jumpa anak, dari 4hb hari tu sampai ni dah nak masuk 4hb bulan seterusnya dah pun. Jadi beliau adalah teruja. Dia renung Aidi serupa macam dia renung aku masa berchenta dulu. Pastu senyummmmmm je. Haha.

Kalau boleh, ini last aku tinggalkan anak. Lepas ni aku tak mau buat lagi dah. Selagi boleh, Insyaallah aku akan bawak anak-anak ke mana saja sama-sama. Bukan sebab tak percaya orang lain jaga ke apa, tapi sebab aku tak mampu nak tahan rindu.

Sebulan kena tinggal dek suami takpe lagi, rindu-rindu boleh peluk bantal. Seminggu tinggalkan anak..blerghhhhh!!! Dendam kata orang Perak.

Eh, aku ada benda nak kasi umum ni.

Tapi nantilah ek.

Biar konfem betul-betul konfem dulu.

Kalau geng-geng kat group fesbuk nun ramai dah tau rasanya. Heeeeeeee....

Yang pastinya plan famili vacation ke Langkawi hujung tahun terpaksa dibatalkan.

Kita pergi tahun depan je lah ye anak-anak??

Eh??

;p

5 comments:

  1. Anak2..?? Eeaah...heheh..takniah yong...:-)

    ReplyDelete
  2. Eh eh...Aidi nk dpt adik ye...heheh....yeayyyyyyyy...tumpang hepi :)

    ReplyDelete
  3. anak-anak ke yong oi..? huhu.. tahniah2..

    ReplyDelete
  4. bila due? tiket i g indon pun terpaksa cancell due preggy gak..bajet nk preggy lama lg ... sekali sgkut..rezeki..ngeee

    ReplyDelete
  5. yeaay! aidi nak jadik abg! congrate!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...