MENARIK KALI INI...*KLIK UNTUK TAHU*

Tuesday, March 5, 2013

Miracles Beauty, vit c 1000mg, fellina inchloss termurah di pasaran.


Assalamualaikum.

Hai.

Aku delete dah post semalam. Siapa yang dapat baca dapatlah. Aku kena delete atas sebab-sebab keselamatan jugak. Kepada yang mendoakan keselamatan kami di sini, terima kasih banyak-banyak. So far kami dalam keadaan terkawal. Semuanya masih seperti normal. Takde apa yang berubah. Harap-harap kekal lah aman.

Bak kata AC Mizal..peace yo!!

Haha.

Ni hari ni aku nak tolong adik aku meniaga lagi. Dulu nampaknya beliau dah berjaya dengan perniagaan FELLINA INCHLOSS dia sehingga mampu merenovate rumah katanya. Sekarang beliau dah mula mempelbagaikan produk jualan pulak. Ewaaahhhh makin gebu lah purse kau nanti kan? Haha.


Jadi ini adalah produk-produk jualan beliau sekarang.




VIT C 1000MG

- untuk cantikkan kulit
- putihkan kulit
- hilangkan parut
- dan lain-lain ;P



FELLINA INCHLOSS
- kurangkan inci badan.
- pudarkan strechmark (ini testimoni aku)
-lembut dan licinkan kulit




Harga???

Sudah pasti termurah di pasaran. Siap ada free gift dan free postage.



FELLINA INCHLOSS + FREE GIFT + POSTAGE = RM70


30 BIJI VIT C 1000MG + FREE GIFT + POSTAGE = RM40


FELLINA INCHLOSS + 30 BIJI VIT C 1000MG + FREE GIFT + POSTAGE = RM100



Best kan harga?

Jadi siapa-siapa yang berminat, tak kisahlah nak tahu lebih lanjut tentang produk ke nak tau apa free gift ke apa ke bolehlah contact adik iols yang vouge itewww. Lempang nak?? Haha.


Sini sini klik sini


FACEBOOK = HANI'S THINGY *ni fesbuk baru, fesbuk lama kena block. Kena add semula lah ye*

SMS /WHASSAP = 0192441881 (NINI) *call tak layan katanya*


Sila lah ye, jemput cuci cuci mata.

Aku pun tingin nak order Myracle Beauty ni dari dia. Nak kulit licin kata ko!

Haha.


HAPDET AS AT 5 APRIL 2013!!!

Myracles Beauty dah sold out and tak jual dah buat masa ni. Tapi ada beberapa produk baru pulak yang ditambah.

1) Sabun Susu Beras

2) Detox Foot Patch

3) Gold Slimming Patch

Daaaannnn..produk paling hot sekarang....AURA WHITE GLUTA COLLAGEN.









p/s: Mohon jangan place order kat aku, aku cuma tolong promote je, amik order apa semua sila contact adik aku NINI di no tel seperti yang tertera di atas. Terima kasih daun selasih. =)

2 comments:

  1. hai yg vitramin C tu macam best jer...tapi tgu pas bersalin ah. lani pon dah terkebil2 makan vitamin itu ini, naik muntah vitamin dah :)

    ReplyDelete
  2. baek jual produk jer..drp duk promote adk punya

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...