MENARIK KALI INI...*KLIK UNTUK TAHU*

Wednesday, April 3, 2013

Dah pikir nama baby kata ko!


Morning!!

Hai.

Daku bizi benor minggu ni. Curi-curi masa je ni nak hapdet blog. Aku dari hari Senin balik sekolah lambat. Ada taklimat guru lah, ada meeting hakim untuk pesta pantun lah. Wahhhh, naik pangkat jadi hakim pulak aku tahun ni. Tahun lepas jadi pengurus pasukan je, tahun ni jadi hakim pulak. Ewaaahhh pandai sangat ke aku nak hakim pantun ni? Pantun buah cempedak pun kenkadang lupa lirik lagi. Wakakak!

Esok sampailah Sabtu mula pesta pantun peringkat W.P Labuan. Harap-harap tahun ni dapatlah SMK Mutiara jadi johan, tahun lepas dapat naib johan je. Itu pun dah syok sangat dah tu. Maklumlaaaahhhh, tak pernah menang. Huhu.

Pastu Jumaat sampai Ahad pulak ada perkhemahan kadet bomba peringkat W.P Labuan pulak. Aku cikgu bomba hoiiii. Letihlah mak kemah minggu ni kena kerja sampai Ahad.

Itu tak masuk lagi ada aktiviti explorace untuk Kelab Pengguna pulak Sabtu ni jugak. Uiii aiii bertindih-tndih jadual cikgu ha. Tak tau nak pergi yang mana satu. Yang pasti, semua aku kena pergi. Macam mana nak bahagi masa tu ha lu pikir lah semdiri kekdahnya.

Jadi nampaknya minggu ni aku memang takleh nak fokus pada adik baby lagi.

Klinik belum pegi.

Buku pink belum bukak.

Susu materna belum beli.

Baju baby belum beli. Bahahahah!!

Tapi kaaannnn...

Aku dengan incik suami kaaannn..

Dah mula sebok pikir nama anak.

Kerlass kan??

Hahaha.

Anak baru besar biji kacang kata ko, dah sebok nak pikir nama anak.


Yang bestnya kan, kami macam dah jumpa dah nama untuk adik baby.


Wink wink =)


Tapi simpan dulu lah. Mana tahu jumpa nama molek yang lain.

Yang pasti...BABY A.

=)

4 comments:

  1. tahniah kak, hope girl pulak kali ni.
    boleh la maknya nak dandan bagai :)

    ReplyDelete
  2. tahniah yong... lama x blogwalking blog yong, br je dpt tahu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...