MENARIK KALI INI...*KLIK UNTUK TAHU*

Monday, April 29, 2013

Mengidam tudung 3 layer


Monday datang lagi!!

Uii aiii..memang blues betul bila sampai hari Senin ni. Dah best-best semalam melepak kat rumah berdua dengan Aidi, sekali hari ni dah Isnin. Aidi pun pagi tadi muka tak redho je kena pergi rumah Mak Long. Huhu.

Nak citer ni...aku kan sebenarnya dah lamaaaaaa tingin nak pakai tudung 3 layer tu. Ala...yang ala-ala Fareeda punya brand tu. Nak beli yang betol-betol cap Fareeda memang aku surrender lah. Gila kau sehelai mahu cecah RM180, kalau nak beli 10 helai?? Uiii aiii...baik Jemah beli emas seutas lagi. Ewaaahhhhh!!

Jadi dah sedar diri tak mampu pakai cap Fareeda, aku beli yang takde cap sudahlah. Ada aku kesah?? Khennnn...

Nak jadikan cerita..aku terjumpa satu website ni.

www.joviannaboutique.com


Ada pomosi katanya.


Tudung-tudung 3 layer cun cun oh harga serendah RM59 je. Eh dah kenapa ayat aku macam iklan pulak ni. Hahaha. Ini bukan iklan berbayar hokey. Aku cuma nak sharing is caring je. Haha.


Kalau setakat rege RM59 selai tu mampu lah aku beli. Sebabkan baru gaji..maka aku telah rembat sebanyak 6 helai kesemuanya. Gila tamak. Siap amik baju-baju kurung dalam lemari bawak depan laptop semata-mata nak pilih tudung yang matching dengan baju siap. Beria sangat kan aku? Heh.


Hari ni order, esok sampai. Pantas sangat.


Siap depa dah laundry siap-siap tudung-tudung tu sebelum pos. Memang ready to wear la kata orang. =)


Jadi marilah menatap gambar mak buyong yang mengidam tudung 3 layer ni.



perut adalah buncit. Ukurlilit pinggang dah naik 3 inci. Pheww!!



gambar kejap tadi.


Ewaahhh..ramai pulak yang kata muka aku berseri-seri. Siap glowing lagi katanya. Apakah rahsia?? Cait!!

Mana ada glowing mowing pun. Ini semua ilusi. Guna stegram bolehlah nak glowing. Cer tengok depan-depan, berpeluh minyak muka aku ni ha.

Aku memang ada beli Aura White yang tengah glamer sekarang ni. Tapi tentiba ada yang kata kalau pregnant kena tunggu 2nd trimester baru boleh minum. Ye la kan..risau jugak. Memang lah kata orang ngandung boleh minum, tapi mengandung berapa bulan yang boleh tu??

Aku pun tak berani amik risiko. So sekarang aku bagi incik suami je lah minum dulu. Biar kulit muka dia cantik berseri-seri. Nanti kalau tiap hari aku tengok muka berseri dia tu, harapnya anak dalam kandungan pun sama berseri macam abahnya jugaaaaakkkkk..


Sekian wassalamu.

3 comments:

  1. currrlassssssss tudung tingkat2 cikgu..cantik tudung cikgu! ngidam ek...hehe

    ReplyDelete
  2. kembong dah pp kamu yong..x saba nak fly ke labuan rabu nie..hehhehe

    ReplyDelete
  3. amboi yong mengidam tudung tingkat2 ye..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...