MENARIK KALI INI...*KLIK UNTUK TAHU*

Wednesday, May 4, 2011

11 BULAN YANG AMAZING RACE!

Hari ni 4 Mei..


Uiiii sebulan je lagi nak cukupkan haul satu tahun. Satu tahun yang penuh pahit manis, setahun yang sungguh menakjubkan.


Teruja pulak nak masuk tahun kedua ni.


Plan sambutan annivessary?


Oh sedih. Sampai sekarang masih tiada sebarang planning mahu sambut ulang tahun perkahwinan macam mana.

Terpikir jugak nak pegi honeymoon *wahhhh* kat KK. Tapi memandangkan kami laki bini bawak kereta kat Labuan yang sunyi sepi ni pun terkial-kial, apa lagi nak driving sampai ke KK yang busy manjang tu. Memang tak lah.


Pastu terpikir nak pergi honeymoon kat mana-mana hotel yang ada kat Labuan ni je. Saja nak merasa feeling tido hotel lagi. Pastu bila hitung-hitung balik.....ahh macam rugi pulak. Tido kat rumah pun okey apa? Bilik style hotel jugak what? Haha.


Pastu dah tak boleh pikir apa-apa lagi. Aku pun tak de idea dah nak celebrate annivesari camne rupa nanti.


Mungkin just makan-makan berdua kat luar.


Atau makan-makan berdua kat rumah.


Atau just menghabiskan sepanjang hari berdua-duaan golek-golek depan TV.


Hmm...kalau incik suami rajin, boleh jugak aku ajak dia buat lawatan sambil belajar keliling Labuan ni.


Aku teringin la nak pergi Taman Burung.





Hehe...taman burung pun jadi la.

2 comments:

  1. hepi anniversary...uatla surprise..*cadangan jek..(da terlambat kot)*hahahha...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...