MENARIK KALI INI...*KLIK UNTUK TAHU*

Monday, May 9, 2011

TERLUPA PULAK YANG AKU PREGNANT.


Pengsan!

Hari ini amatlah letih.


kelas 7 waktu. Dan 5 daripadanya adalah direct dari 10.40 sampai jam 2 petang. Gila!

Sangat busy sampai aku lupa yang aku tengah pregant. Suka hati aku hangkut beg penuh dengan laptop dan segala macam buku, tambah lagi buku-buku budak kat tangan...ohhh berat! Panjat pulak bangunan tingkat tiga. Hoh...


Bila dah balik rumah, dapat lepas lelah sekejap baru aku teringat yang aku ni berbadan dua. Cepat-cepat mintak maaf pada baby kecik dalam perut sebab sangat cuai hari ni. Huhu..


Harap-harap esok lebih baik dari hari ni. Harap jugak esok tidak terlalu busy. Tapiiii..mana mungkin!


Yang penting esok lepas sekolah mahu pegi klinik kesihatan. Buka buku pink.


Dah berapa kali kata nak pegi bukak buku pink, tapi tak jugak pegi. Haha.


Okeylah..mahu rehat.


Daaa!



4 comments:

  1. jadual kakak pon mcm hape jeeeee.... esok lagi saket hati! freeeeee dr pagi smpai 1.05. patotnye 1.05 balik dah, tapi kakak start class kol 1.05-2.15!! geram betol!!!! baek masok petang je sok!

    ReplyDelete
  2. em jg diri dgn baby baik2 k..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...