MENARIK KALI INI...*KLIK UNTUK TAHU*

Tuesday, December 13, 2011

Baby Aidi In The House!!

Alhamdulillah

Selamat sudah melahirkan anak yang dikandung 9 bulan terlebih hari ni. Huhu.

Baby nak pilih tarikh yang cantik aje..12/12/11..masa lahir adalah 2.15 pagi.

Pengalaman bersalin??

Hmm..nantilah, nak cerita dalam satu entri nanti panjang macam novel ombak rindu pulak..kita buat episod-episod la baru thrill..*padahal dah klise*.

Untuk hari ni tatap dulu lah gambar baby Aidi.










Syukur Alhamdulillah...

Macam tak percaya dah jadi mama dah sekarang.

Semoga Aidi Rizqy membesar sebagai anak yang soleh, yang berguna untuk agama bangsa dan negara.

Wahhh!! Patriotik sungguh mama.

Haha!

Daa!

29 comments:

  1. tahniah mama....bestnyeeee dah ade baby!

    ReplyDelete
  2. yeahh..akhirnyer..!!! tahniah dear..semoga baby aidi membesar sebagai anak yang soleh..amin...:)

    ReplyDelete
  3. tahniah!!!....sedang menunggu citer pengalaman bersalin plak!!

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah..selamat dah..pandainyer dia pilih tarikh yer..next year celebrate 12.12.12..tahniah yongnana..selamat berpantang :-)

    ReplyDelete
  5. finally..hehehhee..tahniah yer..
    selamat berpantang...:)

    ReplyDelete
  6. ALHAMDULILLAH.....TAHNIAH ye....
    comey sungguh AIDI...tak sabo plak nk tggu bby sndri...hehehe

    ReplyDelete
  7. congrats on ur newborn baby aidi..
    semoga yg dicitakan berjaya.. selamat mendidik baby aidi.. :)

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah..daaaaahhhh selamatt...congrats100x yong!

    ReplyDelete
  9. wa..best nye da bsalin..
    sy plak ngah tunggu hari..brape ye berat baby?

    ReplyDelete
  10. tahniah..:-)

    mama up to date..pas bersalin,trus on9..hehehe..

    ReplyDelete
  11. congrats wan..selamat berpantang ye =)

    ReplyDelete
  12. congrats! comey baby aidi..selamat berpantang..

    ReplyDelete
  13. tahniah!!!

    hugs untuk aidi :)

    selamat berpantang juga! :)

    **silent reader yang dah tak silent dah.hehe

    ReplyDelete
  14. Taniah Yong......selamat berpantang

    ReplyDelete
  15. Congrats on ur newborn.
    cute sangat!! bape kilo?

    ReplyDelete
  16. heppinyeee for u.

    comel sangat bb aidi.

    xsaba nak baca kesah bersalin, hehe ;P

    ReplyDelete
  17. tahniah yang!!!!
    best dah jadi mama kan

    ReplyDelete
  18. wahh tahniah dear.. chumel nye aidi nie... hehehhe

    ReplyDelete
  19. tahniah.. bestkan bila dah ada bb..hehe

    selamat berpantang

    ReplyDelete
  20. congrats..dh selamat bersalin dah =)

    ReplyDelete
  21. tahniah yong nana...baby somelnye...

    ReplyDelete
  22. tahniah yong nana...baby somelnye...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...